Укр
Рус
Пироги Випічка Европейская кухня

Пиріг з варенням на швидку руку

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

771 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Пиріг з варенням на швидку руку - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Вам сподобається поєднання насиченого пісочного печива з лісовими горіхами (корочка легко вдавлюється) і солодко-терпкого ягідного варення в цьому пирозі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріг з варенням на швидку руку" (на 100 грам)

  • Білки2.3 гр.
  • Жири6.8 гр.
  • Вуглеводи33.5 гр.
  • Калорії213 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Начинка для пирога: у великій каструлі доведіть заздалегідь вимиту журавлину, малину, цукор, стручки ванілі і насіння до кипіння на сильному вогні, постійно при цьому помішуючи. Продовжуйте готувати, час від часу помішуючи, поки ягоди не стануть м'якими, всього близько 10 хвилин.

Крок - 1
02

Пропустіть приготовлену ягідну суміш (варення) через дрібне сито, натискаючи на тверді частинки; викиньте тверді частинки. (У вас повинно бути приблизно 3 склянки.) Дайте повністю охолонути приготовленому раніше варенню. Ягідну начинку можна зберігати в холодильнику до 1 тижня.

Крок - 2
03

Далі розігрійте духовку до 200 градусів. Змастіть деко з бортиком розміром приблизно 17 на 12 сантиметрів кулінарним спреєм. Вирівняйте деко пергаментом, залишивши виступ з двох довгих сторін. Збийте шматки вершкового масла з цукром в кухонному комбайні або чаші міксера на середньо-високій швидкості до легкого і пухнастого стану, приблизно 3 хвилини.

Крок - 3
04

Зменшіть швидкість до мінімуму, всипте борошно і сіль і збивайте, поки тісто не сформується грудками, але не склеїться. Додайте фундук. Залиште частину приготовленого тіста.

Крок - 4
05

Залишене тісто вдавіть акуратно в підготовлений раніше деко рівним шаром. Додайте решту вершкового масла в тісто, поки не сформуються більші грудки.

Крок - 5
06

Рівномірно розподіліть начинку - варення в нижню скоринку тіста. Зверху покришіть тісто у вигляді решітки. Надішліть деко з випічкою в розігріту духовку. Випікайте пиріг близько 30 хвилин. Потім накрийте пиріг фольгою і продовжуйте випікати, поки варення не почне пузиритися, приблизно 15 хвилин.

Крок - 6
07

Дайте пирогу з варенням повністю охолонути в деку на решітці. Використовуйте ніж для очищення овочів, щоб відокремити короткі сторони скоринки від дека. Потім пергаментом витягніть пиріг з дека на обробну дошку. Наріжте пиріг квадратами або трикутниками для сервірування. Пиріг з варенням можна зберігати при кімнатній температурі до 3-х діб.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Томатний сік - покроковий рецепт, фото 1 Томатний сік 40 1 3 з 5 - детальніше -