Укр
Рус
Пироги Випічка Болгарська кухня

Пиріг з сиром та полуницею

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

620 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Пиріг з сиром та полуницею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Барвистий пиріг з сиром і полуницею. Пиріг дуже смачний, не надто солодкий, соковитий і ароматний. Виглядає красиво, такий барвистий і весняний. Приготувати випічку нескладно, просто не забудьте розчинити зелене желе через 20 хвилин після розчинення червоного желе (щоб зелене і червоне желе не схопилося одночасно).

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріг з сиром та полуницею" (на 100 грам)

  • Білки6.6 гр.
  • Жири5.8 гр.
  • Вуглеводи14.9 гр.
  • Калорії139 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Встановіть духовку на 160 C в режимі гарячого повітря (в режимі підйому і опускання на 180 C) Збийте яєчні білки, поки вони не стануть густими. Постійно перемішуючи міксером, всипте цукор, розмішуйте, поки маса не стане густою і блискучою.

Крок - 1
02

Потім додайте до білків яєчні жовтки і збивайте міксером до утворення кремоподібної однорідної маси.

Крок - 2
03

Додайте в борошно розпушувач, перемішайте і просійте прямо до яєчної маси. Ретельно перемішайте лопаткою. Викладіть утворене тісто на деко розміром приблизно 25x35 см, вистелений папером для випічки, папір повинен трохи виступати за межі дека. Вирівняйте тісто по ємності, і поставте деко в розігріту духовку. Випікайте близько 25 хвилин.

Крок - 3
04

Вийміть бісквіт з духовки, дайте йому повністю охолонути.

Крок - 4
05

Викладіть два червоних желе в миску і залийте гарячою водою, перемішайте, поки сипучий продукт не розчиниться. Відкладіть, щоб повністю охололо.

Крок - 5
06

Приготуйте жовте желе таким же чином, просто залийте його гарячою водою. Через 20 хвилин розчиніть обидва зелених желе, щоб червоне і зелене желе не застигло одночасно.

Крок - 6
07

Зніміть остиглий бісквіт з дека, видаліть папір для випічки і зріжте запечену скоринку зверху. Покладіть папір для випічки і бісквіт назад в деко. Змішайте інгредієнти для замочування (вода, цукрова пудра, лимонний сік), і замочіть бісквіт в листі.

Крок - 7
08

Помістіть сир і творог в миску, додайте цукрову пудру, екстракт ванілі і перемішайте міксером, поки інгредієнти не змішаються. Маса буде розділена на дві частини, одна повинна важити близько 500 г.

Крок - 8
09

Помістіть полуницю в блендер і змішайте з мусом. Додайте її до сирної маси і перемішайте міксером на середній швидкості.

Крок - 9
10

Потім трьома порціями додайте охолоджене червоне желе і перемішайте міксером після кожного додавання. Якщо маса дуже рідка, можна прибрати її в холодильник приблизно на 3-4 хвилини.

Крок - 10
11

Готову полуничну масу вилийте на бісквіт в листі і вирівняйте. Поставте деко в холодильник приблизно на 15 хвилин, поки маса не затвердіє.

Крок - 11
12

До залишеної сирної маси додайте тепле зелене желе і перемішайте блендером на середній швидкості. Готову масу вилийте на корж в деко, і вирівняйте, зверху викладіть полуницю, поставте тісто в холодильник, поки маса з зеленим желе не затвердіє.

Крок - 12
13

Нарешті, налийте трохи настояне жовте желе на торт і поставте його на кілька годин, бажано на ніч, в холодильник. Успішний пиріг з сиром і полуницею готовий.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ліниві вареники - покроковий рецепт, фото 1 Ліниві вареники 45 2 2 з 5 - детальніше -
Фрикадельки з рисом в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки з рисом в соусі 55 5 3 з 5 - детальніше -
Пастила в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Пастила в духовці 65 4 3 з 5 - детальніше -
Риба запечена в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Риба запечена в духовці 55 2 3 з 5 - детальніше -