Укр
Рус
Пироги Випічка Англійська кухня

Пиріг з рибною начинкою

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

881 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Пиріг з рибною начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Простий рецепт пирога з рибною начинкою, який швидко і легко приготувати. Пиріг можна заморозити для швидкого харчування або приготувати у великому блюді для ідеальної сімейної вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріг з рибною начинкою" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири3 гр.
  • Вуглеводи9.8 гр.
  • Калорії96 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нагрійте духовку до 200 градусів (з використанням вентилятора). Покладіть картоплю, очищену від шкірки і розрізану навпіл, в каструлю і залийте достатньою кількістю води, щоб покрити овоч. Помістіть каструлю на плиту, доведіть до кипіння і варіть до готовності, близько 25 хвилин.

Крок - 1
02

Коли картопля буде приготовлена, злийте воду і ретельно розімніть її, з додаванням теплого молока і шматочка вершкового масла. Приправте картоплю меленим чорним перцем.

Крок - 2
03

Помістіть трохи вершкового масла, просіяного звичайного борошна і попередньо вимитої і дрібно нарізаної зеленої цибулі в іншу каструлю, помістіть на плиту і обережно нагрівайте, поки масло повністю не розтане, регулярно помішуючи. Готуйте протягом 1-2 хвилини.

Крок - 3
04

Поступово залийте в каструлю теплого молока, використовуючи кухонний вінчик, якщо він у вас є, ретельно все перемішайте. Доведіть до кипіння, помішуючи, щоб уникнути грудок і прилипання до дна сковороди. Варіть вміст близько 3 - 4 хвилин, до загусання.

Крок - 4
05

Зніміть каструлю з вмістом з вогню і додайте в неї нарізану шматочками рибу (використовуйте різні види продукту), діжонську або англійську гірчицю, невеликий пучок попередньо вимитої і дрібно нарізаної зеленої цибулі, жменю цукрової консервованої кукурудзи і трохи консервованого зеленого горошку.

Крок - 5
06

Ретельно все перемішайте, потім перекладіть вміст сковороди в жаростійкий посуд або форму для випічки. Покладіть зверху раніше підготовлену картоплю і посипте гіркою тертого сиру чеддер.

Крок - 6
07

Надішліть форму з майбутньою стравою в духовку і запікайте протягом 20 - 25 хвилин або до золотистого кольору і бульбашок по краях. Подавайте готову страву до столу. Як варіант, накрийте готовий пиріг з рибною начинкою харчовою плівкою або заморозьте на інший час.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сангрія - покроковий рецепт, фото 1 Сангрія 30 3 2 з 5 - детальніше -
Гуляш з яловичини з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з яловичини з картоплею 90 3 3 з 5 - детальніше -
Закуска з плавленого сиру - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з плавленого сиру 55 4 3 з 5 - детальніше -
Простий м’ясний салат - покроковий рецепт, фото 1 Простий м’ясний салат 35 3 2 з 5 - детальніше -