Простий рецепт пирога з рибною начинкою, який швидко і легко приготувати. Пиріг можна заморозити для швидкого харчування або приготувати у великому блюді для ідеальної сімейної вечері.
Нагрійте духовку до 200 градусів (з використанням вентилятора). Покладіть картоплю, очищену від шкірки і розрізану навпіл, в каструлю і залийте достатньою кількістю води, щоб покрити овоч. Помістіть каструлю на плиту, доведіть до кипіння і варіть до готовності, близько 25 хвилин.
Коли картопля буде приготовлена, злийте воду і ретельно розімніть її, з додаванням теплого молока і шматочка вершкового масла. Приправте картоплю меленим чорним перцем.
Помістіть трохи вершкового масла, просіяного звичайного борошна і попередньо вимитої і дрібно нарізаної зеленої цибулі в іншу каструлю, помістіть на плиту і обережно нагрівайте, поки масло повністю не розтане, регулярно помішуючи. Готуйте протягом 1-2 хвилини.
Поступово залийте в каструлю теплого молока, використовуючи кухонний вінчик, якщо він у вас є, ретельно все перемішайте. Доведіть до кипіння, помішуючи, щоб уникнути грудок і прилипання до дна сковороди. Варіть вміст близько 3 - 4 хвилин, до загусання.
Зніміть каструлю з вмістом з вогню і додайте в неї нарізану шматочками рибу (використовуйте різні види продукту), діжонську або англійську гірчицю, невеликий пучок попередньо вимитої і дрібно нарізаної зеленої цибулі, жменю цукрової консервованої кукурудзи і трохи консервованого зеленого горошку.
Ретельно все перемішайте, потім перекладіть вміст сковороди в жаростійкий посуд або форму для випічки. Покладіть зверху раніше підготовлену картоплю і посипте гіркою тертого сиру чеддер.
Надішліть форму з майбутньою стравою в духовку і запікайте протягом 20 - 25 хвилин або до золотистого кольору і бульбашок по краях. Подавайте готову страву до столу. Як варіант, накрийте готовий пиріг з рибною начинкою харчовою плівкою або заморозьте на інший час.
Випадкові рецепти