Укр
Рус
Пироги Випічка Російська кухня

Пиріг з пісочного тіста з ягодами

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

893 - переглядів
95 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Пиріг з пісочного тіста з ягодами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Дізнайтеся, як зробити пиріг з пісочного тіста з ягодами. Ідеальна ідея для літнього десерту.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріг з пісочного тіста з ягодами" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири10.7 гр.
  • Вуглеводи21.4 гр.
  • Калорії205 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У невеликій мисці змішайте просіяне борошно і сіль. У чашу міксера покладіть вершкове масло з цукром і збийте, до утворення пишної маси. Додайте так само ваніль і курячі яйця знову збийте.

Крок - 1
02

Повільно додайте в чашу, раніше підготовлену суміш борошна і ретельно перемішайте, поки не об'єднаються всі інгредієнти. Сформуйте утворене тісто в кульку, сплюсніть в невеликій диск. Оберніть щільно в харчову плівку і охолодіть протягом 30 хвилин в морозильній камері.

Крок - 2
03

Тим часом приготуйте кондитерський крем. Для цього в жаростійку миску залийте яєчні жовтки і засипте кукурудзяний крохмаль, збийте вміст, до утворення однорідної маси. Відставте на час в сторону.

Крок - 3
04

Потім у великій каструлі розігрійте молоко, засипте цукор, ванільну пасту або екстракт ванілі. Потім засипте в каструлю кукурудзяний крохмаль, залийте яєчні жовтки, і ретельно перемішайте. Зніміть з вогню і дайте трохи охолонути утвореній масі.

Крок - 4
05

Тепер знову відправте утворений заварний крем в каструлі на плиту і готуйте на середньому вогні, збиваючи весь час, поки не загусне. Зніміть з вогню. Дайте трохи охолонути.

Крок - 5
06

Додайте вершкове масло і збийте, до отримання однорідної маси. Перелийте готовий крем в неглибокий контейнер, накрийте поліетиленовою плівкою і поставте в холодильник до готовності до використання.

Крок - 6
07

Розкачайте тісто до товщини близько 6 мм і перемістіть в (23 см) форму для випічки. Складіть тісто, рівномірно розподіливши по всьому дну і по сторонам (бічні частини ємності). Обріжте краюї навколо форми, щоб створити акуратний вигляд випічці і проколіть дно майбутнього пирога вилкою по всьому периметру. Надішліть форму з пирогом в морозилку на 10 хвилин.

Крок - 7
08

Надішліть форму в попередньо розігріту духовку і випікайте при 200 градусах протягом 10-12 хвилин. Потім накрийте форму з випічкою фольгою і запікайте ще 3-4 хвилини, щоб тісто утворило ніжну скоринку.

Крок - 8
09

Дайте пирогу охолонути. Потім витягніть сам готовий корж з форми і відправте його на підставку для торта. Наповніть середину коржа раніше приготованим кондитерським кремом, розгладжуючи по всьому периметру.

Крок - 9
10

Тепер прикрасьте пиріг поверх крему свіжими попередньо вимитими ягодами. Один ряд ожини, потім 2 кола чорниці, потім коло малини і помістіть велику полуницю в центрі.

Крок - 10
11

Змастіть ягоди нагрітим яблучним желе (можна використовувати будь-яке, яке є), обережно просочіть щіткою для тіста. Охолодіть готовий пиріг з пісочного тіста з ягодами, а потім швидше подавайте до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Біфштекс з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс з яйцем 35 2 2 з 5 - детальніше -
Піца з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Піца з грибами 60 4 3 з 5 - детальніше -
Коржі базлама - покроковий рецепт, фото 1 Коржі базлама 80 2 3 з 5 - детальніше -