Укр
Рус
Пироги Випічка Чеська кухня

Пиріг з куркою


- переглядів
100 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Пиріг з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Дізнайтеся, як приготувати один з найбільш зручних рецептів страв всіх часів - пиріг з куркою. Ідеально підходить для недільної вечері в холодні зимові вихідні. Хоча цей рецепт займає деякий час, воно того варто.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріг з куркою" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири10.1 гр.
  • Вуглеводи13.1 гр.
  • Калорії132 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нагрійте велику каструлю на середньому вогні. Додайте в неї рослинне масло і нарізану невеликими шматочками курячу грудку. Приправте м'ясо сіллю і чорним меленим перцем і обсмажуйте протягом 6-8 хвилин, періодично помішуючи, поки курка не буде прожарена. Перекладіть курку в середню миску і поверніть сковороду на плиту.

Крок - 1
02

Зменшіть вогонь до середнього і розтопіть вершкове масло в сковороді. Додайте дрібно нашатковану цибулю, подрібнену моркву і селеру, томіть вміст, поки овочі не стануть м'якими і цибуля не стане прозорою, 8-10 хвилин.

Крок - 2
03

Посипте вміст сковорідки борошном, добре помішуючи, щоб не було грудочок. Додайте в ємність видавлений через чеснокодавку часник, нашатковану петрушку і чебрець, і томіть ще 2-3 хвилини, поки інгредієнти не стануть ароматними.

Крок - 3
04

Влийте в сковорідку курячий бульйон і час від часу перемішуйте, поки соус не загусне, томіть 3-5 хвилин. Засипте в сковороду заморожений горошок і раніше обсмажену курку.

Крок - 4
05

Приправте сіллю і перцем, потім влийте густі вершки. Розмішайте вміст сковороди і варіть, поки горох не розм'якшиться. Зніміть сковорідку з вогню.

Крок - 5
06

Розігрійте духовку до 190 градусів. Злегка посипте борошном на чистій робочій поверхні. Викладіть лист готового тіста (можна використовувати дріжджове або листкове), і злегка змастіть поверхню водою. Помістіть інший лист зверху і злегка посипте борошном.

Крок - 6
07

За допомогою качалки акуратно розкачайте тісто, щоб зв'язати два листа, намагаючись не зробити їх набагато тонше. Помістіть (12 см) металеву миску в центр тіста і виріжте коло на (5 см) більше, ніж мисочка.

Крок - 7
08

Помістіть вирізаний круг з тіста в миску, переконавшись, що він повністю придавлений, щоб тісто щільно прилягало до поверхні ємності. Заповніть миску з тістом раніше підготовленою курячою сумішшю.

Крок - 8
09

Розкачайте зайве тісто для пирога в велике коло. Накрийте заповнену миску колом тіста, трохи більшим, ніж діаметр миски. Стисніть краї тіста разом, потім використовуючи ножиці, обріжте зайве тісто. Обіжміть краї, щоб акуратно закріпити.

Крок - 9
10

Повторіть з рештою листами тіста, щоб зробити ще порції випічки. Розставте миски на деку. Використовуючи маленький ніж, зробіть невеликі розрізи у верхній частині кожного майбутнього пирога. Надішліть деко в розігріту духовку і випікайте близько 45 хвилин, поки верхівки не стануть темно-золотистого кольору.

Крок - 10
11

Дайте готовій випічці охолонути, поки миски не стануть досить прохолодними для обробки. Щоб подати красиво до столу, помістіть тарілку зверху пирога з куркою, потім переверніть обережно на ємність. Прикрасьте випічку перед подачею подрібненою петрушкою.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лазанья з морепродуктами - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з морепродуктами 60 6 3 з 5 - детальніше -
Коржі з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Коржі з м’ясом 95 3 3 з 5 - детальніше -