Укр
Рус
Пироги Випічка Французька кухня

Пиріг з капустою

( 4.8750 4 516 16 оцінок)

3072 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 4 з 5
Пиріг з капустою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Традиційний пиріг з капустою, приготований без тіста, легкий в приготуванні і смачний, так як овочі з сиром манурі (фета) гармонійно поєднуються.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріг з капустою" (на 100 грам)

  • Білки4.3 гр.
  • Жири7 гр.
  • Вуглеводи12.6 гр.
  • Калорії137 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте основу цієї страви - сам пиріг. У каструлю налийте оливкове або рослинне масло і відправте на плиту. Засипте в каструлю очищений від лушпиння та дрібно нарізаний червоний лук, очищений від шкірки і натертий на крупній тертці цукіні, натерту моркву і тушкуйте вміст 5 хвилин, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими і не знайдуть золотисто-коричневий відтінок.

Крок - 1
02

Потім додайте в каструлю, попередньо вимиту і дрібно нашатковану білокачанну капусту, і смажте 10-15 хвилин, постійно помішуючи, поки вона не стане дуже м'якою. Зніміть каструлю з вогню і почекайте 15 хвилин, поки овочі охолонуть.

Крок - 2
03

Перекладіть вміст каструлі у велику миску і додайте сіль, чорний мелений перець, попередньо вимиту і нашатковану петрушку (можна використовувати сушений інгредієнт), суху м'яту.

Крок - 3
04

Потім засипте в миску білий рис (можна заздалегідь трохи приварити), вбийте курячі яйця і залийте тепле молоко високої жирності.

Крок - 4
05

Далі засипте в миску просіяне борошно, додайте розпушувач для тіста і попередньо подрібнений руками сир манурі (цей інгредієнт можна замінити сиром фета або м'яким молочним продуктом з овечого молока).

Крок - 5
06

Дуже добре перемішайте всі інгредієнти, до повного об'єднання і викладіть утворену суміш в прямокутну форму для випічки, змащену олією. Надішліть форму з вмістом в попередньо розігріту духовку і випікайте при 180 градусах протягом приблизно 45-50 хвилин, поки овочі не будуть приготовлені і утвориться приємна золотава скоринка.

Крок - 6
07

Вийміть випечений пиріг з капустою з духовки, почекайте 10 хвилин, поки він трохи охолоне, перш ніж подавати його. До столу цю страву можна подавати цілою, прикрасивши гілочкою свіжої м'яти, а можна нарізати порційно на тарілки і подати.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Карпаччо з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо з телятини 65 6 3 з 5 - детальніше -
Різотто з куркою і чорізо - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з куркою і чорізо 50 4 3 з 5 - детальніше -
Картопля з брокколі і шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з брокколі і шинкою 65 4 3 з 5 - детальніше -