Укр
Рус
Пироги Випічка Чеська кухня

Пиріг з грибами і яйцем

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

972 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Пиріг з грибами і яйцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Пиріг з грибами і яйцем - це втішна страва, повна смаку і аромату, що ідеально підходить для будь-якого часу дня. Ця випічка - ідеальний вибір, якщо вам потрібна швидка вражаюча страва, солона або поживна.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріг з грибами і яйцем" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири14.3 гр.
  • Вуглеводи10.4 гр.
  • Калорії204 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте для початку тісто до майбутнього пирога. У середній мисці збийте просіяне борошно з сіллю.

Крок - 1
02

Потім додайте в миску з борошном шматочки вершкового масла і, використовуючи блендер, вилку або ручний кондитерський комбайн перемішайте вміст, поки не утворяться крихти. Додайте в миску теплу воду і перемішайте, поки не утвориться густе тісто.

Крок - 2
03

Розділіть тісто на 4 (або як ви вирішите) частини і загорніть кожну в поліетиленову плівку, потім примніть, до утворення невеликих дисків і відправте в холодильник не менше ніж на 30 хвилин.

Крок - 3
04

Тим часом приготуйте начинку. Розігрійте рослинне або оливкове масло у великій сковороді на середньому вогні. Додайте в масло заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану тонкими півкільцями червону цибулю і видавлений через чеснокодавку часник і обсмажуйте, помішуючи, близько 5 хвилин або поки овочі не стануть м'якими.

Крок - 4
05

Додайте в сковорідку до цибулі попередньо вимиті і дрібно нарізані гриби (шампіньйони) і томіть вміст близько 10-15 хвилин, часто помішуючи.

Крок - 5
06

Далі залийте в сковорідку до решти продуктів соєвий соус, засипте сіль, чорний мелений перець і чебрець, продовжуйте томити все, помішуючи, ще 3-5 хвилин. Зніміть сковорідку з вогню і відставте для охолодження.

Крок - 6
07

Розігрійте духовку до 200 градусів. На злегка посипаній борошном поверхні розкачайте кожен шматок тіста в тонке коло розміром близько 20 сантиметрів. Покладіть кожен лист на деко, застелене пергаментним папером.

Крок - 7
08

Нанесіть заздалегідь натертий на крупній тертці сир на кожен шматок тіста, залишивши близько 2 см по краях. Далі укладіть охолоджену грибну суміш поверх сиру.

Крок - 8
09

Складіть краї тесту над начинкою, утворивши контур. Змастіть краї тіста попередньо збитим курячим яйцем. Надішліть деко з випічкою в розігріту духовку і готуйте близько 20 хвилин, поки тісто не стане злегка золотистим.

Крок - 9
10

Вийміть випічку з духовки і зробіть поглиблення в центрі кожного кола. Розбийте курячі яйця в миски. Якщо яйця занадто великі, видаліть частину білка. Додайте яйця в кожен пиріг і запікайте ще 10 хвилин, поки вони не будуть приготовлені. Прикрасьте готовий пиріг з грибами і яйцем свіжим чебрецем і меленим чорним перцем і насолоджуйтеся!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Долма в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Долма в домашніх умовах 180 4 4 з 5 - детальніше -
Бублики пишні - покроковий рецепт, фото 1 Бублики пишні 115 3 3 з 5 - детальніше -
Соус болоньєзе з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Соус болоньєзе з фаршем 50 2 3 з 5 - детальніше -