Укр
Рус
Пироги Випічка Індійська кухня

Пиріг з цибулею і сиром

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

600 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Пиріг з цибулею і сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Індійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Цей приголомшливий пиріг з цибулею і сиром дуже смачний, його легко приготувати, і він ідеально підходить для вечері або обіду.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріг з цибулею і сиром" (на 100 грам)

  • Білки6.1 гр.
  • Жири15.9 гр.
  • Вуглеводи28 гр.
  • Калорії286 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 170 - 180 градусів. Для тіста натріть на тертці холодне вершкове масло. Обережно втирайте масло в попередньо просіяне борошно кінчиками пальців, поки текстура не стане схожа на дуже грубі панірувальні сухарі. Або використовуйте кухонний комбайн, щоб зв'язати масло і борошно.

Крок - 1
02

Додайте в суміш борошна і масла високої жирності (краще навіть домашню) сметану і гашену соду оцтом. Злегка замісіть тісто до однорідного стану, ще трохи посипте борошном і помістіть в герметичний пластиковий пакет. Перед використанням охолодіть в холодильнику протягом 30 хвилин. Якщо ви поспішаєте, можете відразу ж використовувати тісто.

Крок - 2
03

Для начинки розігрійте рослинне або оливкове масло в сковороді, засипте в неї і обсмажте заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану кільцями цибулю без фарбування протягом 10 хвилин. Ідея полягає в тому, щоб пом'якшити цибулю і дозволити природній солодощі розвинутися, а не підрум'яниться. Додайте в сковорідку до цибулі сіль і мелений чорний перець. Вийміть присмажену цибулю, викладіть на тарілку і відставте в сторону, щоб вона охолола.

Крок - 3
04

У невеликій мисці збийте курячі яйця, додавши сіль і попередньо дрібно нашаткований свіжий кріп.

Крок - 4
05

Добре перемішайте, потім додайте яєчну суміш в миску з раніше обсмаженою цибулею. Сюди ж додайте натертий на дрібній тертці вершковий сир і знову все добре перемішайте, до однорідної маси.

Крок - 5
06

Розкачайте дві третини тіста, поки воно не стане товщиною приблизно 0,5 см, і вистеліть ним змащену жиром форму для випічки з пухким дном близько 20 см, залишаючи надлишки тіста звисати з краю.

Крок - 6
07

Тепер помістіть поверх тіста раніше підготовлену цибулеву начинку, рівномірно розподіливши по дну.

Крок - 7
08

Розкачайте тісто, щоб вийшла кришка для пирога. Викладіть його на форму для пирога, щоб вирівняти основу і сторони. Обережно втисніть тісто в кути форми, видаляючи надлишки.

Крок - 8
09

З тіста зробіть прикрасу для пирога. Змастіть кришку тіста збитим яйцем. Поставте пиріг в розігріту духовку і випікайте близько 25-30 хвилин до золотистого кольору. Вийміть готовий пиріг з цибулею і сиром з духовки і повністю остудіть його перед нарізкою. Подавайте пиріг теплим або кімнатної температури (не гарячим).

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Домашній суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Домашній суп з фрикадельками 35 2 2 з 5 - детальніше -
Щі класичні - покроковий рецепт, фото 1 Щі класичні 60 4 3 з 5 - детальніше -
Фаршировані гриби - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані гриби 55 2 2 з 5 - детальніше -