Укр
Рус
Пироги Випічка Европейская кухня

Пиріг з абрикосами

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

799 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Пиріг з абрикосами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Сьогодні ми представляємо вам рецепт абрикосового пирога, який вразить вас. Наш пиріг з абрикосами дуже соковитий і смачний. Перш за все, ця випічка готується дуже швидко.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріг з абрикосами" (на 100 грам)

  • Білки2.5 гр.
  • Жири11 гр.
  • Вуглеводи25 гр.
  • Калорії214 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу засипте цукрову пудру в глибоку миску. Додайте в миску попередньо відокремлений яєчний білок і за допомогою міксера або кухонного вінчика збийте до утворення однорідної білої повітряної маси. Маса повинна вийти такою, щоб більше не випадала з миски, коли ви перевертаєте її. Однак ми не рекомендуємо перевертати миску, якщо ви стурбовані тим, що яєчні білки ще не готові.

Крок - 1
02

Тепер в чашу міксера або кухонного комбайна залийте заздалегідь відокремлені жовтки, засипте ванільний цукор, додайте цукор і трохи розтоплене вершкове масло і збийте на високій швидкості до однорідного вершкового стану.

Крок - 2
03

Коли суміш яєчного жовтка буде красивою і вершковою, додайте в чашу лимонну цедру, розпушувач для тіста і заздалегідь просіяне борошно. Знову все добре перемішайте.

Крок - 3
04

Коли яєчний жовток і суміш борошна добре будуть перемішані, додайте в них раніше підготовлені яєчні білки. Ви можете зробити це вручну або за допомогою міксера. Якщо ви використовуєте міксер, переконайтеся, що вінчики працюють на дуже низькій швидкості.

Крок - 4
05

Нарешті, відправте утворену масу в змащену рослинним або вершковим маслом форму для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну.

Крок - 5
06

Далі помийте під проточною водою свіжі абрикоси, видаліть з кожного плода кісточку. Потім розділіть абрикоси на дві частини. Тепер кожну частину абрикоски викладіть поверх тіста у формі, щільно притискаючи один до одного, отворами вгору.

Крок - 6
07

Надішліть деко в заздалегідь розігріту духовку і випікайте при температурі 180 градусів зверху / знизу протягом 40 хвилин. Готовність запікання коржа можна перевірити, встромивши зубочистку всередину тіста. Якщо зубочистка в тісті, значить потрібно запекти корж ще деякий час. Готовий пиріг з абрикосами потрібно порізати порційно і швидше подати до столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Воловани з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Воловани з сьомгою 60 1 3 з 5 - детальніше -
Прозорий курячий бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Прозорий курячий бульйон 60 4 2 з 5 - детальніше -