Сьогодні ми представляємо вам рецепт абрикосового пирога, який вразить вас. Наш пиріг з абрикосами дуже соковитий і смачний. Перш за все, ця випічка готується дуже швидко.
В першу чергу засипте цукрову пудру в глибоку миску. Додайте в миску попередньо відокремлений яєчний білок і за допомогою міксера або кухонного вінчика збийте до утворення однорідної білої повітряної маси. Маса повинна вийти такою, щоб більше не випадала з миски, коли ви перевертаєте її. Однак ми не рекомендуємо перевертати миску, якщо ви стурбовані тим, що яєчні білки ще не готові.
Тепер в чашу міксера або кухонного комбайна залийте заздалегідь відокремлені жовтки, засипте ванільний цукор, додайте цукор і трохи розтоплене вершкове масло і збийте на високій швидкості до однорідного вершкового стану.
Коли суміш яєчного жовтка буде красивою і вершковою, додайте в чашу лимонну цедру, розпушувач для тіста і заздалегідь просіяне борошно. Знову все добре перемішайте.
Коли яєчний жовток і суміш борошна добре будуть перемішані, додайте в них раніше підготовлені яєчні білки. Ви можете зробити це вручну або за допомогою міксера. Якщо ви використовуєте міксер, переконайтеся, що вінчики працюють на дуже низькій швидкості.
Нарешті, відправте утворену масу в змащену рослинним або вершковим маслом форму для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну.
Далі помийте під проточною водою свіжі абрикоси, видаліть з кожного плода кісточку. Потім розділіть абрикоси на дві частини. Тепер кожну частину абрикоски викладіть поверх тіста у формі, щільно притискаючи один до одного, отворами вгору.
Надішліть деко в заздалегідь розігріту духовку і випікайте при температурі 180 градусів зверху / знизу протягом 40 хвилин. Готовність запікання коржа можна перевірити, встромивши зубочистку всередину тіста. Якщо зубочистка в тісті, значить потрібно запекти корж ще деякий час. Готовий пиріг з абрикосами потрібно порізати порційно і швидше подати до столу.
Випадкові рецепти