Укр
Рус
Пироги Випічка Російська кухня

Пиріг "Яблука на снігу"

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

1082 - переглядів
90 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Пиріг "Яблука на снігу" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Цим прекрасним літнім днем хочемо здивувати вас пирогом "Яблука на снігу" - випічкою з смачним, соковитим яблуком, прикрашені прохолодною ковдрою з ароматного морозива.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пиріг "Яблука на снігу"" (на 100 грам)

  • Білки2.8 гр.
  • Жири4.8 гр.
  • Вуглеводи28.6 гр.
  • Калорії175 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів. У миску середнього розміру засипте просіяне борошно і сіль. Змішайте добре за допомогою вилки, до об'єднання сипучих продуктів.

Крок - 1
02

Додайте вершкове масло і подрібніть в борошні виделкою. Суміш все ще буде мати грудочки розміром з маленький горошок, нехай вас це не лякає.

Крок - 2
03

Поступово додайте в миску крижану воду і продовжуйте перемішувати, поки тісто не почне збиратися в один клубок. Вам може не знадобитися вся вода, але якщо тісто буде занадто густе, додайте ще. Тісто не повинно бути дуже липким, але все ж зобов'язане вийти еластичним.

Крок - 3
04

Розкладіть тісто на присипану борошном поверхню і руками ще гарненько вимісіть. Зберіть тісто в кулю і накрийте харчовою плівкою. Надішліть тісто в холодильник і охолодіть.

Крок - 4
05

У миску додайте попередньо очищені від шкірки і нарізані невеликими шматками яблука, цукор, борошно, сіль, корицю, мускатний горіх і лимон. Змішайте все, поки всі інгредієнти не об'єднаються і не просочать фрукти. Охолодіть вміст миски в холодильнику.

Крок - 5
06

На посипаній борошном поверхні, наріжте охолоджене тісто для майбутнього пирога навпіл і розкачайте обидві половинки в тонкий корж. Тепер акуратно укладіть один лист тіста на форму для випічки пирога, переконавшись, що тісто вкриває і краї. Обріжте виступаюче з форми тісто, якщо це необхідно.

Крок - 6
07

Викладіть на корж у формі, раніше підготовлену яблучну начинку і рівномірно розподіліть по всьому дну.

Крок - 7
08

Покладіть другу половину тіста зверху. Обріжте зайве тісто з країв і закріпіть щільно краї, щоб створити гарний вигин. Переконайтеся, що краї запечатані разом і при випічці не роз'єднаються.

Крок - 8
09

Змастіть майбутній пиріг, заздалегідь збитим курячим яйцем і посипте зверху цукром або цукровою пудрою. Створіть чотири прорізи у верхній частині пирога, щоб створити вентиляцію. Надішліть форму в попередньо розігріту духовку і випікайте пиріг протягом 50-60 хвилин або до тих пір, поки скоринка не стане золотисто-коричневою.

Крок - 9
10

Дайте повністю охолонути готовому пирогу під назвою «Яблука на снігу» перед нарізкою. Потім наріжте випічку порційно і подавайте з морозивом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Нуга без меду - покроковий рецепт, фото 1 Нуга без меду 50 4 2 з 5 - детальніше -
Фондю шоколадне - покроковий рецепт, фото 1 Фондю шоколадне 45 1 3 з 5 - детальніше -
Шарлотка з черствого хліба - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка з черствого хліба 50 3 3 з 5 - детальніше -
Гарнір з цвітної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Гарнір з цвітної капусти 45 3 3 з 5 - детальніше -