Для вас демонструємо, як приготувати смачний пиріг "сирно бананове диво". Для всіх любителів бананових вершкових пирогів цей рецепт необхідно додати в вашу колекцію.
Залийте в миску високої жирності вершки, засипте цукор і додайте ваніль. За допомогою ручного міксера або кухонного вінчика збийте все до утворення м'яких піків. Накрийте утворену суміш кришкою і поставте в холодильник до використання.
У невеликій мисці збийте ванільний пудинг і охолоджене молоко. Відставте на час в сторону.
У велику миску покладіть вершковий сир або творог високої жирності і додайте згущене молоко. За допомогою електричного міксера збивайте вміст миски на високій швидкості, поки суміш не стане легкою і гладкою.
Додайте в миску з сиром суміш для пудингу і збивайте ще приблизно 1 хвилину. Додайте половину приготовленої суміші збитих вершків, переконавшись, що всі інгредієнти добре перемішані.
Очистіть банани від шкірки і наріжте їх тонкими скибочками. Скибочки банана будуть товщиною від 1/4 до 1/2 сантиметри.
Помістіть печиво (можна використовувати крекер або пісочне) в кондитерський мішок і розімніть його, до крихт. Помістіть крихти з печива в форму для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну. Викладіть банани одним шаром на сторону і на дно підготовленої скоринки печива.
Додайте начинку з вершкового сиру або творога поверх скибочок банана, переконавшись, що кожен шматочок банана покритий рясно сумішшю.
Додайте додаткові збиті вершки на верх пирога. Накрийте пиріг поліетиленовою плівкою і поставте в холодильник на 2 години або на всю ніч. Подавайте пиріг «сирно-бананове диво» з гарніром з нарізаного банана або смаженого кокоса за бажанням. Пиріг зберігається в холодильнику під кришкою до 3 днів.
Випадкові рецепти