Укр
Рус
Пироги Випічка Українська кухня

Пиріг до чаю

( 4.8571 4 57 7 оцінок)
952 - переглядів
75 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Пиріг до чаю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Цей пиріг до чаю з лимоном дуже підходить до сімейного чаювання. У нього прекрасна золотисто-коричнева скоринка, яка так красиво контрастує з маслянисто-жовтим внутрішнім простором, м'яким і вологим і багатим вершковим сиром, маслом і яйцями. Ванільний ароматизатор в цьому пирозі з додаванням свіжої тертої цедри лимона, який забезпечує приємний цитрусовий смак і допомагає збалансувати солодкість і насиченість пирога.

Інгредієнти

  • сік лимонний 4 ст.л
  • Цукрова пудра 230 г.
  • Яйце 3 шт.
  • Екстракт ванілі 6 г.
  • Сир вершковий 115 г.
  • Вершкове масло 170 г.
  • Цедра 2 ст.л
  • Цукор 265 г.
  • Сіль 1 г.
  • Сода 1/4 ч.л
  • Розпушувач для тіста 2 г.
  • Борошно 200 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте свою духовку до 180 градусів. Змастіть вершковим маслом і потрусіть борошном форму для випічки хліба досить великим розміром. У велику миску просійте борошно з розпушувачем для тіста, додайте трохи харчової соди, притрусіть сіллю.

Крок - 1
02

У маленькій мисці перемішайте свіжу цедру лимона з цукром.

Крок - 2
03

У чаші вашого електричного міксера (оснащеного насадкою) або за допомогою ручного міксера збийте вершкове масло і вершковий сир до однорідної маси. Додайте в чашу ванільний екстракт і цукор і збивайте на середній швидкості, поки суміш не стане легкою і пухнастою (близько 5 хвилин).

Крок - 3
04

Далі додайте в чашу курячі яйця по одному, добре збиваючи після кожного додавання. При необхідності очистіть бічні сторони і дно чаші. Додайте так само суміш борошна, в двох доповненнях, і змішайте, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 4
05

Вилийте рідке тісто в підготовлену форму для випічки і розрівняйте по всій ємності. Надішліть форму з вмістом в розігріту духовку і випікайте близько 60 - 70 хвилин або поки пиріг не стане золотисто-коричневим, і зубочистка, вставлена ​​в центр, вийде чистою.

Крок - 5
06

Вийміть випечений пиріг з духовки і поставте на решітку для охолодження приблизно на 20 - 30 хвилин. Потім вийміть пиріг з форми, щоб він охолов до кімнатної температури.

Крок - 6
07

Тепер приготуйте лимонну глазур: помістіть цукрову пудру в миску середнього розміру. Додайте свіжовичавлений лимонний сік і збийте, до отримання густої і гладенької глазурі. При необхідності додайте більше лимонного соку або цукрової пудри, щоб отримати правильну консистенцію.

Крок - 7
08

Повільно вилийте глазур поверх охолодженого пирога, дозволяючи йому збігати по сторонам. Дайте глазурі висохнути перед накриванням і зберіганням. Цей чудовий пиріг до чаю буде зберігатися від 3 до 4 днів при кімнатній температурі або близько тижня в холодильнику.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Эклер с масляным кремом - покроковий рецепт, фото 1 Эклер с масляным кремом 50 5 2 з 5 - детальніше -
Запеканка из моркови и творога - покроковий рецепт, фото 1 Запеканка из моркови и творога 55 4 3 з 5 - детальніше -
Гренки с чесноком - покроковий рецепт, фото 1 Гренки с чесноком 20 1 1 з 5 - детальніше -
Горчица с медом - покроковий рецепт, фото 1 Горчица с медом 35 1 2 з 5 - детальніше -