Укр
Рус
Курка Другі страви Европейская кухня

Підлива з курки для пюре

( 4.7273 4 511 11 оцінок)

2325 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Підлива з курки для пюре - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Простий рецепт і кулінарний урок про те, як приготувати підливу з курки для пюре. Цей рецепт не тільки смачний, але і простий у приготуванні. Всі необхідні інгредієнти легко знайти в будь-якому продуктовому магазині. Отримайте рецепт тут.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Підлива з курки для пюре" (на 100 грам)

  • Білки6.7 гр.
  • Жири7.9 гр.
  • Вуглеводи3 гр.
  • Калорії113 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку добре промийте курку проточною водою. У цьому рецепті можна використовувати будь-яку частину курки, наприклад - ніжки, передпліччя, крила. Покладіть курку в каструлю або сотейник, відправте на плиту, залийте трохи масла і обсмажуйте м'ясо на середньому вогні, помішуючи, кілька хвилин.

Крок - 1
02

Додайте в сотейник попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану червону цибулю, пюре з натертої на самій дрібній тертці білої цибулі, подрібнений часник.

Крок - 2
03

Далі додайте в сотейник, натертий на дрібній тертці імбир, засипте чорний мелений перець, курячу приправу (тут можете взяти на свій смак спеції до м'яса), чебрець, перемішайте все і тушкуйте вміст приблизно 3 хвилини.

Крок - 3
04

Додайте в сотейник воду, накрийте ємність кришкою, дайте покипіти протягом 7 хвилин і відставте на час в сторону.

Крок - 4
05

Нагрійте рослинне або оливкове масло в невеликій каструлі на середньому вогні, покладіть в гаряче масло приварену курку, і обсмажуйте її з обох сторін, до золотистого кольору і відкладіть на блюді в сторону до подальшого використання.

Крок - 5
06

Додайте в каструлю з киплячою олією очищену від лушпиння і нарізану півкільцями ріпчасту цибулю і свіжий розмарин і дайте йому томиттся протягом хвилини.

Крок - 6
07

Потім додайте в каструлю томатну пасту, розмішайте і дайте готуватися ще близько 5 хвилин. Додайте так само в каструлю томатне пюре (можна використовувати кетчуп), заздалегідь приготовану цибулю пюре.

Крок - 7
08

Тепер додайте в каструлю подрібнений до пюреобразного стану солодкий перець (можна використовувати так само халапеньйо), перемішайте все і дайте вмісту потомитися 5 хвилин.

Крок - 8
09

Потім залийте в каструлю до решти інгредієнтів курячий бульйон і відрегулюйте сіль і курячу приправу за своїм смаком.

Крок - 9
10

Додайте в каструлю, раніше обсмажену курку, перемішайте і дайте вмісту варитися на повільному вогні до тих пір, поки курка добре не просочиться томатною сумішшю.

Крок - 10
11

Потім додайте в каструлю кільця цибулі і накрийте на хвилину кришкою. Потім вимкніть вогонь і подавайте підливу з курки для пюре до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Паштет з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з печінки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Гриби мариновані - покроковий рецепт, фото 1 Гриби мариновані 45 1 2 з 5 - детальніше -
Смажена картопля в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Смажена картопля в мультиварці 40 3 2 з 5 - детальніше -
Салат з філе оселедця - покроковий рецепт, фото 1 Салат з філе оселедця 35 3 2 з 5 - детальніше -