Простий рецепт і кулінарний урок про те, як приготувати підливу з курки для пюре. Цей рецепт не тільки смачний, але і простий у приготуванні. Всі необхідні інгредієнти легко знайти в будь-якому продуктовому магазині. Отримайте рецепт тут.
Для початку добре промийте курку проточною водою. У цьому рецепті можна використовувати будь-яку частину курки, наприклад - ніжки, передпліччя, крила. Покладіть курку в каструлю або сотейник, відправте на плиту, залийте трохи масла і обсмажуйте м'ясо на середньому вогні, помішуючи, кілька хвилин.
Додайте в сотейник попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану червону цибулю, пюре з натертої на самій дрібній тертці білої цибулі, подрібнений часник.
Далі додайте в сотейник, натертий на дрібній тертці імбир, засипте чорний мелений перець, курячу приправу (тут можете взяти на свій смак спеції до м'яса), чебрець, перемішайте все і тушкуйте вміст приблизно 3 хвилини.
Додайте в сотейник воду, накрийте ємність кришкою, дайте покипіти протягом 7 хвилин і відставте на час в сторону.
Нагрійте рослинне або оливкове масло в невеликій каструлі на середньому вогні, покладіть в гаряче масло приварену курку, і обсмажуйте її з обох сторін, до золотистого кольору і відкладіть на блюді в сторону до подальшого використання.
Додайте в каструлю з киплячою олією очищену від лушпиння і нарізану півкільцями ріпчасту цибулю і свіжий розмарин і дайте йому томиттся протягом хвилини.
Потім додайте в каструлю томатну пасту, розмішайте і дайте готуватися ще близько 5 хвилин. Додайте так само в каструлю томатне пюре (можна використовувати кетчуп), заздалегідь приготовану цибулю пюре.
Тепер додайте в каструлю подрібнений до пюреобразного стану солодкий перець (можна використовувати так само халапеньйо), перемішайте все і дайте вмісту потомитися 5 хвилин.
Потім залийте в каструлю до решти інгредієнтів курячий бульйон і відрегулюйте сіль і курячу приправу за своїм смаком.
Додайте в каструлю, раніше обсмажену курку, перемішайте і дайте вмісту варитися на повільному вогні до тих пір, поки курка добре не просочиться томатною сумішшю.
Потім додайте в каструлю кільця цибулі і накрийте на хвилину кришкою. Потім вимкніть вогонь і подавайте підливу з курки для пюре до столу.
Випадкові рецепти