Укр
Рус
Піца Випічка Італійська кухня

Піца з грибами

( 5.0000 5 513 13 оцінок)
959 - переглядів
60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Піца з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

У сучасному світі дуже поширене вегетаріанство. Тому пропонуємо рецепт піци з грибами, які містять велику кількість білка, цілком можуть замінити м'ясо.

Інгредієнти

  • Помідор 1 шт.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Печериці 150 г.
  • Моцарелла 150 г.
  • Кетчуп 3 ст.л
  • Сіль 1 ч.л
  • Оливкова олія 1/2 ч.л
  • Приправи 1 ч.л
  • Борошно пшеничне 2 скл.
  • Дріжджі сухі 1 ч.л
  • Цукор 1 ч.л
  • Вода 1/2 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте глибоку ємність для замішування тіста. Підігрійте воду до температури приблизно 30 градусів. Вилийте теплу воду в миску. До теплої води висипте цукор і добре розмішайте ложкою, поки цукровий пісок повністю не розчиниться.

Крок - 1
02

Коли цукор розчинився, насипте в солодку воду сухі дріжджі. Перемішайте. Залиште поки суміш на 10 хвилин, щоб дріжджі стали активними. Коли дріжджі почнуть «працювати» - суміш покриється дрібними бульбашками.

Крок - 2
03

Просійте борошно. Можете це зробити кілька разів, так мука насититься киснем і стане більш рихлою і це добре позначиться на випічці. До активних дріжджів додайте просіяне борошно. Потім на борошно насипте сіль і італійські трави.

Крок - 3
04

Замісіть тісто вручну. За необхідності налийте в тісто трохи води. Вимішуйте, поки тісто не почне відставати від стінок миски і не буде гладким і еластичним. Сформуйте кулю з тіста. Залиште її в мисці. Змастіть поверхню тіста і стінки миски навколо кулі невеликою кількістю оливкової олії. Накрийте миску з тістом харчовою плівкою і залиште, щоб тісто підійшло на 2-3 години.

Крок - 4
05

Коли тісто збільшилося в розмірі, зніміть плівку з миски. Придавіть тісто пальцями, щоб воно здулося. Знову вимісіть його і зробіть кулю. Посипте робочу поверхню борошном. Покладіть на неї шар тіста. Розкачайте качалкою в тонке коло.

Крок - 5
06

Одержане коло викладіть у форму для випікання піци. Розтягніть і розрівняйте тісто по всій площині форми, сформувавши по краю бортик з тіста.

Крок - 6
07

Тепер прийшов час викладати начинку. Змастіть тісто кетчупом, не зачіпаючи бортики. Натріть моцарелу на крупній тертці і викладіть її більшу частину на кетчуп.

Крок - 7
08

На сир покладіть нарізані тонкими слайсами печериці. Невелику червону цибулину наріжте кільцями. Викладіть їх поверх грибів.

Крок - 8
09

Потім сполосніть помідор. Наріжте його тонкими смужками і покладіть на цибулю, розподіляючи по всій поверхні піци. Посипте піцу італійськими травами і додайте решту сиру.

Крок - 9
10

Поставте піцу в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте протягом 15 хвилин. Готову піцу з грибами розріжте на порційні шматки і пригощайте своїх рідних або друзів. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти