Укр
Рус
Піца Випічка Італійська кухня

Піца в домашніх умовах

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

1236 - переглядів
100 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Піца в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Нам всім подобається така страва, як піца, і зазвичай її замовляємо, але ми пропонуємо рецепт приготування цієї випічки в домашніх умовах. Набагато краще і корисніше, тим більше, що ми точно знаємо, які продукти вкладаємо в неї.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Піца в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки8.3 гр.
  • Жири23.5 гр.
  • Вуглеводи19.7 гр.
  • Калорії325 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику миску засипте просіяне борошно, додайте сухі дріжджі і залийте трохи оливкового масла. Потім трохи все присоліть і перемішайте рукою до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 1
02

Далі поступово вливаючи в миску теплу воду, сформуйте так званий кому тіста. Потім викладіть утворений ком на стіл і, підсипаючи по необхідності борошно, вимісіть густе і еластичне тісто.

Крок - 2
03

Покладіть тісто в миску з оливковою олією (в якій з усіх боків попередньо викачайте його), накрийте харчовою плівкою і відставте ємність в тепле місце, приблизно на 30 хвилин.

Крок - 3
04

Тим часом займіться приготуванням спеціального соусу для майбутньої страви. Для цього невеликий сотейник помістіть на плиту, налийте в нього рослинне масло і прогрійте. Потім засипте в масло червоний перець чилі і смажте, постійно мішаючи кілька хвилин.

Крок - 4
05

Далі залийте в сотейник томатний соус і продовжуйте томити вміст на середньому вогні, періодично помішуючи, до загусання соусу близько 10 хвилин. Потім посоліть вміст сотейника, приперчіть чорним меленим перцем, перемішайте, протоміть ще кілька хвилин, і зніміть ємність з вогню.

Крок - 5
06

Тепер викладіть вже снастояне тісто на тверду поверхню, ще трохи вимісіть, а потім за допомогою качалки розкачайте в тонкий круглий корж. Покладіть утворений корж на попередньо присипану борошном спеціальну форму для випічки піци.

Крок - 6
07

Далі рясно змастіть весь шматок тіста раніше підготовленим томатним соусом і присипте попередньо натертою на самій дрібній тертці моцарелою.

Крок - 7
08

Потім покладіть заздалегідь нарізані тонкі кільця ковбаси салямі (тут на ваш вибір і смак) і дрібні шматочки попередньо вимитого зеленого перцю чилі. Надішліть страву в попередньо розігріту духовку до 180 градусів, приблизно на 20 хвилин.

Крок - 8
09

Далі витягніть готову піцу, приготовлену в домашніх умовах, з духовки, трохи остудіть, наріжте порційно і кличте сім'ю насолодитися стравою.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Домашня ковбаса в кишці - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса в кишці 130 6 4 з 5 - детальніше -
Оладки без соди - покроковий рецепт, фото 1 Оладки без соди 45 3 3 з 5 - детальніше -
Безе з кремом - покроковий рецепт, фото 1 Безе з кремом 60 3 3 з 5 - детальніше -