Укр
Рус
Піца Випічка Італійська кухня

Піца по-домашньому

( 4.8462 4 513 13 оцінок)

1211 - переглядів
120 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Піца по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Дізнайтеся, як зробити смачну піцу по-домашньому швидко і легко. Ця піца представляє собою чудове поєднання курки і томатного соусу, з грибами, сиром і орегано.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Піца по-домашньому" (на 100 грам)

  • Білки13.9 гр.
  • Жири4.9 гр.
  • Вуглеводи14.5 гр.
  • Калорії162 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску засипте просіяне борошно, додайте трохи манної крупи. Далі посоліть вміст миски, додайте м'які дріжджі, залийте теплу воду і вінчиком ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 1
02

Потім підсипаючи невеликими порціями в миску борошно, руками вимісіть густе і еластичне тісто. Покладіть приготоване тісто в миску, накрийте кухонним рушником або харчовою плівкою і відставте в тепле місце на 1-1,5 години.

Крок - 2
03

Після закінчення зазначеного часу викладіть настояне тісто на присипаний борошном пергаментний папір, ще трохи вимісіть і руками розкачайте в формі тонкого кола по всьому листу.

Крок - 3
04

Далі промийте під проточною водою куряче філе, промокніть паперовим рушником, а потім наріжте невеликими квадратами. Помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і прогрійте. Нарізане філе укладіть в гаряче масло і обсмажуйте, постійно мішаючи, до зникнення рожевості в м'ясі.

Крок - 4
05

Далі залийте в сковорідку до філе томатний соус, ретельно перемішайте і продовжуйте томити на слабкому вогні, періодично помішуючи, ще приблизно 8 хвилин.

Крок - 5
06

Тепер викладіть невеликий шматок моцарели на обробну дошку і наріжте спочатку кільцями, товщиною близько 0.7 сантиметри, а потім подрібніть ці частини на невеликі кубики.

Крок - 6
07

Далі займіться формуванням самої страви. Раніше викладене коло з тіста змастіть шаром соусу барбекю (або будь-яким гострим соусом), далі викладіть заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану тонкими півкільцями цибулю.

Крок - 7
08

Тепер посипте зверху лцибулі раніше нарізаний сир моцарелла і викладіть обсмажену і вже остигнулу начинку з курячого філе, рівномірно розподіливши по всьому тісту.

Крок - 8
09

Тепер промийте холодною водою печериці, трохи просушіть, а потім наріжте тонкими смужками разом з ніжками і викладіть поверх м'ясної начинки.

Крок - 9
10

Далі посипте випічку заздалегідь натертим на самій дрібній тертці сиром пармезан, посипте сухим орегано, укладіть разом з папером на деко і відправте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 20-25 хвилин.

Крок - 10
11

Після закінчення зазначеного часу діставайте готову піцу по-домашньому з духовки і подавайте до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Буріто - покроковий рецепт, фото 1 Буріто 80 5 3 з 5 - детальніше -
Олів’є зі свіжими огірками - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є зі свіжими огірками 45 4 3 з 5 - детальніше -
Болоньєзе з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Болоньєзе з куркою 45 1 2 з 5 - детальніше -