Укр
Рус
Піца Випічка Італійська кухня

Піца в духовці

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1168 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Піца в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Піца з м'ясного тіста з печерицями та сиром. Рецепт випічки дуже легкий, а сама піца виходить ситною і ароматною. Дуже вигідний рецепт піци в духовці як для святкового столу, так і для сімейного пікніка. Таку піцу можна готувати і для заміни бутербродів в дорогу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Піца в духовці" (на 100 грам)

  • Білки8 гр.
  • Жири8.8 гр.
  • Вуглеводи3.7 гр.
  • Калорії131 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику миску покладіть заздалегідь підготовлений м'ясний фарш (свинячий, яловичий або ж асорті), його ви зможете придбати в маркеті або на ринку, в крайньому випадку, підготуйте самостійно, перекрутивши м'ясо через м'ясорубку.

Крок - 1
02

Потім розбийте в миску до фаршу куряче яйце і засипте вівсяні пластівці. Далі очистіть від лушпиння червону цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками. Надішліть подрібнену цибулю в миску до решти продуктів.

Крок - 2
03

Тепер очистіть від лушпиння і на кухонній дошці наріжте якомога дрібніше зубчики часнику (можна видавити через чеснокодавку), а потім так само відправте в миску з фаршем.

Крок - 3
04

Добре посоліть вміст миски, приперчіть кайєнським перцем і руками ретельно все вимісіть до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси.

Крок - 4
05

Далі спеціальну круглу форму для випічки змастіть трохи рослинним маслом, викладіть в неї раніше підготовлену м'ясну масу і рівномірно розподіліть по всьому дну. Потім відправте форму з м'ясною сумішшю в попередньо розігріту духовку до 190 градусів приблизно на 20 хвилин.

Крок - 5
06

Далі витягніть форму із запеченою м'ясною начинкою і трохи охолодіть. Залийте поверх м'ясної маси томатний соус і рівномірно розподіліть по всьому периметру. Посипте невеликою кількістю сухого орегано.

Крок - 6
07

Далі помийте під проточною водою печериці та на обробній дошці наріжте їх тонкими шматочками. Покладіть подрібнені гриби в форму поверх томатного соусу.

Крок - 7
08

Далі посипте все попередньо натертим на самій великій тертці сиром моцарелла і покладіть зверху заздалегідь вимиті, просушені і нарізані тонкими кільцями помідори черрі. Надішліть форму зі стравою назад в розігріту духовку і випікайте ще близько 10-12 хвилин.

Крок - 8
09

Далі викладіть готову піцу, приготовану в духовці, на красиве блюдо, трохи охолодіть, прикрасьте гілочками свіжого базиліка і подавайте до обіду.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Том ям в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Том ям в мультиварці 50 4 3 з 5 - детальніше -
Ватрушка з повидлом - покроковий рецепт, фото 1 Ватрушка з повидлом 75 3 3 з 5 - детальніше -
Класичний торт Зебра - покроковий рецепт, фото 1 Класичний торт Зебра 90 6 3 з 5 - детальніше -