Укр
Рус
Піца Випічка Італійська кухня

Піца на воді

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1221 - переглядів
90 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Піца на воді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Хочемо вам запропонувати відмінний рецепт піци на воді з сухими дріжджами. Приготувати цю випічку зовсім не складно, адже замісити тісто можна протягом 5 хвилин. Тісто на воді виходить дуже смачним і ситним, а в якості начинки можна використовувати будь-які інгредієнти на ваш вибір.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Піца на воді" (на 100 грам)

  • Білки14 гр.
  • Жири8.7 гр.
  • Вуглеводи15.5 гр.
  • Калорії203 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску залийте теплу воду, засипте сухі дріжджі і трохи цукру. Потім залийте оливкову олію, засипте просіяне борошно і руками (за потребою досипляючи борошно) вимісіть густе, пластичне тісто.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння червону цибулю (можна використовувати звичайну ріпчасту) і на обробній дошці наріжте тонкими півкільцями.

Крок - 2
03

Потім помістіть невеликий сотейник на плиту, налийте в нього рослинне масло і добре розігрійте. Покладіть в масло нарізану цибулю і обсмажуйте, помішуючи, до розм'якшення овоча.

Крок - 3
04

Далі додайте в сотейник тростинний цукор, залийте бальзамічний оцет і продовжуйте обсмажувати цибулю, постійно мішачи, ще приблизно 3 хвилини, до появи коричневого відтінку на овочі.

Крок - 4
05

Тепер викладіть на обробну дошку, попередньо відварену і охолоджену курячу грудку, і за допомогою гострого ножа наріжте невеликими кубиками.

Крок - 5
06

Покладіть нарізану курку в миску, посоліть, приперчіть чорним меленим перцем, приправте часниковим порошком, сухим кмином і паприкою, а потім ретельно перемішайте і відставте в сторону до подальшого використання.

Крок - 6
07

Далі займіться приготуванням вже самої страви. Раніше підготовлене тісто викладіть на тверду поверхню і качалкою розкачайте в круглий пласт. Покладіть шар тіста в круглу форму для випічки і виделкою зробіть невеликі проколи по всьому периметру на ньому.

Крок - 7
08

Далі змастіть пласт гострим соєвим соусом (або можна на свій смак - солодкий або кислий). Тепер натріть на самій великій тертці сир чеддер і пармезан, змішайте їх, а потім рясно посипте сумішшю сирів поверх соусу.

Крок - 8
09

Тепер покладіть на шар тіста промариновані шматочки курячої грудки, раніше обсмажену ріпчасту цибулю і попередньо нарізаний невеликими шматками бекон (можна використовувати шинку).

Крок - 9
10

Далі відправте форму для випічки з випічкою в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Потім дістаньте готову піцу на воді, трохи остудіть, наріжте на шматочки і подавайте до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вареники з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з сиром 90 4 3 з 5 - детальніше -
Згущене молоко - покроковий рецепт, фото 1 Згущене молоко 120 1 3 з 5 - детальніше -
Шурпа з нутом - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з нутом 95 6 3 з 5 - детальніше -