Укр
Рус
Піца Випічка Німецька кухня

Піца на сковороді за 5 хвилин з сиром і ковбасою

( 4.7143 4 57 7 оцінок)

1118 - переглядів
20 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Піца на сковороді за 5 хвилин з сиром і ковбасою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Піца, мабуть, найвідоміша страва Італії, і тепер її можна знайти в усьому світі. Ми добре знайомі з піцою на винос і навіть замороженою піцою, але як тільки ви зробите свою власну піцу на сковороді за 5 хвилин з сиром і ковбасою, шляху назад вже не буде.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Піца на сковороді за 5 хвилин з сиром і ковбасою" (на 100 грам)

  • Білки8.6 гр.
  • Жири15.6 гр.
  • Вуглеводи21.1 гр.
  • Калорії264 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку займіться приготуванням тіста для майбутньої випічки. Для цього в першу чергу розчиніть сухі дріжджі в теплій воді і відставте хвилин на 10 в сторону. Потім засипте в більшу миску, попередньо просіяне борошно.

Крок - 1
02

Додайте в миску трохи солі, засипте дрібку цукру, залийте оливкову олію і раніше підготовлену дріжджову суміш. Далі перемішайте всі інгредієнти між собою і руками ретельно вимісіть тісто.

Крок - 2
03

Вимішуйте тісто, поки воно не стане гладким і блискучим, якщо необхідно викладіть навіть його на присипану борошном поверхню. Покладіть вимішене тісто назад в миску, накрийте кухонним рушником або харчовою плівкою і дайте постояти приблизно 40 хвилин, щоб піднятися.

Крок - 3
04

Далі відправте маленьку каструлю на плиту, налийте в неї оливкову олію і максимально прогрійте. Засипте в гаряче масло заздалегідь очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку (або нарізаний дрібно) часник і подрібнену ріпчасту цибулю. Обсмажуйте вміст, постійно мішаючи, кілька хвилин.

Крок - 4
05

Тепер залийте в каструлю до цибулі і часнику томатний соус (можливо навіть Італійський соус), добре приправте сіллю, чорним меленим перцем і цукром, а в кінці додайте попередньо вимиту і дрібно нашатковану зелень. Добре все перемішайте, протоміть соус ще кілька хвилин, помішуючи, і зніміть каструлю з вогню.

Крок - 5
06

Ще раз викладіть тісто на присипану борошном поверхню і добре його вимісіть. Сформуйте тісто в кульки (це і буде така кількість піц) і тонко розкачайте в корж до діаметра, трохи меншого, ніж сковорода, в якій будете запікати корж.

Крок - 6
07

Покладіть корж з тіста в розігріту сковорідку (злегка розігрівайте) і запікайте, поки він не підросте і не підрум'яниться, потім переверніть на іншу сторону.

Крок - 7
08

Відразу ж змастіть корж раніше підготовленим соусом, посипте натертим сиром і прикрасьте скибочками ковбаси і нарізаними дрібними кільцями маслинами. Можна на свій смак, додати ще в страву нарізаний скибочками перець халапеньо. Накрийте сковорідку кришкою і запікайте 5-хвилин на слабкому вогні. Піца на сковороді за 5 хвилин з сиром і ковбасою готова.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Юшка з річкової риби - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з річкової риби 60 5 3 з 5 - детальніше -
Сирне суфле - покроковий рецепт, фото 1 Сирне суфле 40 3 3 з 5 - детальніше -
Квіти овочеві - покроковий рецепт, фото 1 Квіти овочеві 20 1 2 з 5 - детальніше -