Укр
Рус
Піца Випічка Італійська кухня

Піца на дріжджах

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1235 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Піца на дріжджах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Багато хто дуже люблять цю випічку, адже вона ситна, при цьому швидка в приготуванні. Не важливо, що традиційно, піцу готують на основі з живих дріжджів, ми пропонуємо не гірший варіант піци на сухих дріжджах. При цьому смак випічки залишається ніжним і ситним.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Піца на дріжджах" (на 100 грам)

  • Білки4.9 гр.
  • Жири5.8 гр.
  • Вуглеводи21.3 гр.
  • Калорії160 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть від лушпиння цибулю і зубчики часнику, а потім на обробній дошці нашаткуйте часник як можна дрібніше (можна навіть видавити через чеснокодавку), а цибулю наріжте дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Далі відправте неглибоку сковороду на плиту, залийте в неї оливкову олію і добре розігрійте. Далі укладіть в гаряче масло подрібнену цибулю з часником і обсмажуйте, постійно змішаючи, до розм'якшення овочів і появи насиченого аромату.

Крок - 2
03

Потім залийте в сковорідку консервовані подрібнені помідори і томіть на середньому вогні, помішуючи, близько 3 хвилин. Далі залийте в сковорідку раніше підготовлений бульйон і томіть вміст приблизно 8 хвилин.

Крок - 3
04

Далі приправте вміст сковорідки улюбленими приправами, засипте заздалегідь натертий на самій дрібній тертці пармезан, посипте тростинним цукром, приперчіть червоним перцем чилі і, ретельно перемішавши, томіть соус ще близько 10 хвилин, до випаровування зайвої рідини.

Крок - 4
05

Далі займіться приготуванням тіста для майбутньої випічки. У глибоку ємність залийте теплу воду, засипте в неї цукор і добре перемішайте. Потім засипте в солодку воду сухі дріжджі, ретельно перемішайте, до їх розчинення і залиште хвилин на 15, щоб настоялися.

Крок - 5
06

Потім настояну дріжджову рідину залийте в миску, долийте трохи оливкового масла, трохи присоліть, засипте просіяне борошно, приправу за смаком і натертий на самій дрібній тертці пармезан.

Крок - 6
07

Далі за допомогою міксера вимісіть вміст миски, до об'єднання всіх інгредієнтів. Потім посипте стіл борошном і вже руками замісіть з утвореної суміші більш густе, однорідне тісто.

Крок - 7
08

Тепер спеціальну форму для випікання піци змастіть оливковим або рослинним маслом викладіть в нього підготовлене тісто і рівномірно розподіліть тонким шаром по всій формі. Потім накрийте харчовою плівкою і відправте на нетривалий час в холодильник.

Крок - 8
09

Далі займіться приготуванням самої страви. Для цього на трохи охолоджений лист раніше підготовленого тімта в формі викладіть, і рівномірно розмажте, заздалегідь приготовлений соус (помідори, цибулю і часник).

Крок - 9
10

Тепер поверх соусу по всьому периметру посипте попередньо натертий на крупній тертці сир моцарелла, викладіть нарізану тонкими кільцями пепероні (можна використовувати і іншу ковбасу).

Крок - 10
11

Далі посипте зверху випічку попередньо дрібно нарізаними маслинами без кісточок і заздалегідь очищеним від хвостика і нутрощів, а потім нарізаним невеликими квадратами болгарським перцем.

Крок - 11
12

Форму з підготовленою випічкою відправте в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте приблизно 12-15 хвилин, до утворення легкої скоринки на тісті.

Крок - 12
13

Готову піцу на дріжджах наріжте спеціальним ножем на трикутні (традиційно) шматочки, розкладіть на тарілки і швидше подавайте до обіднього столу.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат Гранатовий браслет - покроковий рецепт, фото 1 Салат Гранатовий браслет 50 4 4 з 5 - детальніше -
Террін з риби - покроковий рецепт, фото 1 Террін з риби 60 5 3 з 5 - детальніше -
Салат "Оселедець під шубою" - покроковий рецепт, фото 1 Салат "Оселедець під шубою" 95 4 3 з 5 - детальніше -