Багато хто з нас любить їсти піцу, але ось бажання і часу для цього не дуже, так як думка про те, що готування може зайняти чимало часу часто лякає аж надто. А уявіть собі, що у вас намічаються посиденьки або просто захотілося приготувати для сім'ї ситний і незвичайний сніданок, ось тут якраз впору підійде варіант піци на швидку руку. Лінива, але не менш смачна, піца хвилинка з помідорами на сковороді швидка і проста зможе чудово задовольнити ваших їдців. Тим більше, що готувати її швидко, зручно і практично.
Хочу зауважити, що в принципі, піца на сковорідці ні для кого давно вже не новина, тому у кожної господині на замітці обов'язково повинен бути свій корисний рецепт без дріжджового тіста. Повірте, за нашим рецептом піцу легко зможе приготувати навіть самий недосвідчений кулінар, настільки він простий. А якщо ще експериментувати з начинкою, то кожен раз буде нова страва. Ну, якщо я вас переконав, тоді готуємо піцу хвилинка на сковороді на швидку руку. Для початку приготуємо інгредієнти для начинки. Ковбасу, краще варено-копчену, ріжемо тонкими кільцями, а потім нарізаємо соломкою.
Миємо один помідор середнього розміру, протираємо, щоб не було на ньому вологи і ріжемо тонкими скибочками трикутної форми.
Твердий сир, бажано такий, щоб добре плавився, тремо на крупну тертку.
Тепер беремо глибоку миску, розбиваємо в неї яйця, додаємо трохи солі і злегка збиваємо за допомогою міксера.
Після цього додаємо до яєць кефір і знову змішуємо міксером.
Далі засипаємо в миску необхідну кількість борошна і змішуємо вінчиками міксера в однорідну масу, по консистенції нагадує густу сметану.
Ставимо на плиту глибоку сковорідку, вливаємо невелику кількість рослинної олії і трохи розігріваємо. Тепер виливаємо на сковорідку приготоване для піци тісто і кулінарною лопаткою розподіляємо рівномірно по всій сковорідці.
Потім викладаємо на сковороду нарізану ковбасу, а поверх її скибочки помідорів.
Зверху посипаємо потертим сиром і накриваємо сковорідку кришкою. Готується піца хвилинка з помідорами на сковороді швидка і проста на слабкому вогні протягом 10 хвилин.
Готову піцу знімаємо з пательні на обробну дошку або широке блюдо і гострим ножем або спеціальним різаком нарізаємо порційними шматками. Бажано вживати відразу ж, так як остившаяпіца втрачає свій смак.
Випадкові рецепти