Укр
Рус
Піца Випічка Естонська кухня

Піца домашня (дуже проста)

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

987 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Піца домашня (дуже проста) - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Смачна італійська піца домашня (дуже проста) з грибами, м'ясним фаршем і посипанням трав на свіжоприготованій основі для піци - чудова страва.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Піца домашня (дуже проста)" (на 100 грам)

  • Білки10.6 гр.
  • Жири13.4 гр.
  • Вуглеводи15.4 гр.
  • Калорії233 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Потрусіть частину борошна по своїй кухонный поверхні і розповсюдьте її своїми руками. Помістіть готове тісто на поверхню і кінчиками пальців натисніть на нього, не дуже сильно. За допомогою качалки розкачайте тісто в тонкий корж. Злегка витягніть тісто руками. Переверніть тісто для піци і повторіть цей процес.

Крок - 1
02

Перемістіть приготоване тісто на присипану борошном тацю або деко. Тепер прийшов час попередньо розігріти духовку до 250 градусів. Потім, посипте невеликою кількістю солі томатну пасту в склянці і розмішайте ложкою, поки сіль не буде вбрана.

Крок - 2
03

Використовуючи ту ж ложку, вилийте підсолену пасту в середину тіста і розподіліть її, використовуючи підставу ложки, з середини по всьому периметру.

Крок - 3
04

Тепер займіться м'ясною начинкою піци. Для цього відщіпніть невеликі кульки з м'ясного фаршу (краще використовувати свинину або курку) і розкладіть на піцу. Вони не повинні бути ідеальними або однакового розміру, але постарайтеся рівномірно розподілити їх по піці. Не турбуйтеся про те, щоб покласти занадто багато м'яса, тому що воно при випіканні буде трохи стискуватися.

Крок - 4
05

Візьміть попередньо вимиті і тонко нарізані гриби (шампіньйони) і розкладіть їх на піцу навколо м'ясних кульок, намагаючись не класти їх зверху м'яса.

Крок - 5
06

Тепер викладіть на піцу, попередньо нарізану невеликими кубиками моцарелу. Тепер натріть на піцу трохи сиру пармезан, якого достатньо, щоб зафарбувати будь-який червоний томатний соус, що ви використовуєте. Це додасть страві ще один приємний смак!

Крок - 6
07

Нарешті, посипте піцу сухими змішаними травами, рясно полийте оливковою олією. Тепер поставте піцу в духовку, яка повинна вже нагрітися, і випікайте протягом десяти хвилин. Кращий спосіб перевірити готовність піци, - доторкнутися до її нижньої частини (будьте обережні, щоб не обпектися). Наріжте піцу домашню (дуже просту) на порції і покладіть на окремі тарілки.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Фалафель - покроковий рецепт, фото 1 Фалафель 30 2 3 з 5 - детальніше -
Лангет з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Лангет з яловичини 75 4 3 з 5 - детальніше -
Тістечко заварне - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко заварне 90 4 4 з 5 - детальніше -
Сочні чебуреки - покроковий рецепт, фото 1 Сочні чебуреки 55 3 3 з 5 - детальніше -