Укр
Рус
thermomix thermomix
Каші Другі страви Українська кухня

Перлова каша

( 4.6667 4 53 3 оцінки)
6 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Перловка найпоживніша і ситна. Містить багато корисних речовин. Спробуйте приготувати кашу перлову для смачного сніданку.

Інгредієнти

  • Сіль 1 щіп.
  • Вершкове масло 30 г.
  • Молоко 2 скл.
  • Перлова крупа 1 скл.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Крупу слід промити від сміття і залити водою з замочуванням на 11 годин, або на ніч.

    Крок - 1
  2. 02

    Після цього вода зливається, заливається молоко, солиться і доводиться до кипіння.

    Крок - 2
  3. 03

    Крупа засипається в іншу каструлю і готується на водяній бані 6 годин при повільному вогні. В кінці відкривається кришка і розмішується.  

    Крок - 3

Оцінити рецепт