Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Перлова каша

( 4.6667 4 5 3 оцінки)
6 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Перловка найпоживніша і ситна. Містить багато корисних речовин. Спробуйте приготувати кашу перлову для смачного сніданку.

Інгредієнти

Сіль1 щіп.
Вершкове масло30 г.
Молоко2 скл.
Перлова крупа1 скл.
01

Крупу слід промити від сміття і залити водою з замочуванням на 11 годин, або на ніч.

Крок - 1
02

Після цього вода зливається, заливається молоко, солиться і доводиться до кипіння.

Крок - 2
03

Крупа засипається в іншу каструлю і готується на водяній бані 6 годин при повільному вогні. В кінці відкривається кришка і розмішується.  

Крок - 3

Оцінити рецепт