Укр
Рус
thermomix thermomix
Каші Другі страви Українська кухня

Перлова каша з м’ясом

35 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Перлова каша з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Дієта №5

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Спробуйте рецепт перловки з м'ясом і овочами

Інгредієнти

  • Яловичина 400 г.
  • Морква 300 г.
  • Селера 100 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Печериці 250 г.
  • Бульйон 4 скл.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перлова крупа 1 скл.
  • Сіль 1/2 ч.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло рослинне 30 мл.

Покроковий рецепт

  1. 01

    У глибокий чавунний казанок, трохи змазаний олією і розігрітий на плиті, викладіть м'ясо, порізане на шматочки і обсмажте, перевертаючи, хвилин 5, до золотистого кольору.

    Крок - 1
  2. 02

    Потім м'ясо вийміть і перекладіть в іншу посудину.

    Крок - 2
  3. 03

    В казанок викладіть нарізану соломкою моркву, тонко порізану селеру, дрібно нашатковану цибулю і подрібнені шампіньйони. Готуйте, перемішуючи, до випаровування рідини.

    Крок - 3
  4. 04

    Перекладіть до смажених овочів раніше обсмажене м'ясо, киньте кілька лаврових листів і влийте бульйон.

    Крок - 4
  5. 05

    Довівши вміст до кипіння, закрийте казанок кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте протягом години, час від часу перемішуючи.

    Крок - 5
  6. 06

    Далі викладіть в казанок промиту кілька разів перлову крупу, знову накрийте кришкою і варіть півгодини, до розм'якшення перловки.

    Крок - 6
  7. 07

    Посипте сіллю, перцем, вийміть лавровий лист, ретельно перемішайте і розклавши по тарілках, подавайте перлову кашу з м'ясом на стіл.

    Крок - 7

Оцінити рецепт