Укр
Рус
Каші Другі страви Українська кухня

Перлова каша з м’ясом

( 4.8696 4 523 23 оцінки)

3000 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Перлова каша з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Дієта №5

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Готова свинина економить нам багато часу на кухні, а перловка надає страві особливого смаку. Приготуйте за цим рецептом перлову кашу з м'ясом і порадуйте сім'ю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Перлова каша з м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки7.5 гр.
  • Жири15.4 гр.
  • Вуглеводи10.9 гр.
  • Калорії215 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У великій каструлі закип'ятіть досить багато підсоленої води. У невеликій сковороді нагрійте оливкову олію і трохи вершкового масла. Залиште кипіти на середньому вогні. Наріжте зелену цибулю так, щоб вона мала однакову довжину, і покладіть її в сковорідку, додайте зубчик часнику, тільки для смаку, і трохи свіжого чебрецю, посоліть, поперчіть чорним меленим перцем. Накрийте сковорідку кришкою, щоб готувати швидше.

Крок - 1
02

Засипте перлову крупу в каструлю з киплячою водою, доведіть знову до кипіння і залиште варитися приблизно на 15 хвилин. Перемішуйте, щоб крупа не прилипала до дна.

Крок - 2
03

Коли цибуля в сковорідці розм'якшиться, викладіть її на тарілку з соусом. В ту ж сковороду додайте трохи вершкового масла, і покладіть попередньо замариноване в спеціях (на свій вибір маринад) м'ясо, переважно свинини. Обсмажуйте м'ясо з обох сторін, до красивої золотистої скоринки. Тоді накрийте сковорідку кришкою і протоміть м'ясо на слабкому вогні кілька хвилин, щоб зробити його більш соковитим.

Крок - 3
04

Ретельно помийте і на обробній дошці поріжте тонкими півкільцями селеру.

Крок - 4
05

Злийте відварену перлову кашу. Залийте в неї трохи оливкового масла, додайте чорний мелений перець і сіль.

Крок - 5
06

Коли вся рідина зникне з м'яса, це ознака того, що воно готове середньо. Поріжте м'ясо більш дрібними скибочками і помістіть його назад в сковороду, щоб утворити золотистий колір з усіх боків. Дайте м'ясу охолонути і приправте за необхідності ще сіллю і перцем.

Крок - 6
07

Розріжте попередньо вимиті помідори черрі на чверті.

Крок - 7
08

На тарілку викладіть готову перлову кашу, помідори, селеру, зверху покладіть шматочки м'яса і приправте зеленою цибулею, залитим маслом.

Крок - 8
09

Полийте трохи оливкового масла і додайте свіжого листя чебрецю, часник і цибулевий соус зі сковороди. Прикрасьте декількома свіжим листям петрушки і зеленим листям селери, додайте чверть лимона і подавайте перлову кашу з м'ясом до обіднього столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Хліб чорний - покроковий рецепт, фото 1 Хліб чорний 240 1 3 з 5 - детальніше -
Суші Сакура - покроковий рецепт, фото 1 Суші Сакура 40 2 3 з 5 - детальніше -
Мусака з яловичиною і картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Мусака з яловичиною і картоплею 80 2 3 з 5 - детальніше -
Пюре із зеленого горошку - покроковий рецепт, фото 1 Пюре із зеленого горошку 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти