Готова свинина економить нам багато часу на кухні, а перловка надає страві особливого смаку. Приготуйте за цим рецептом перлову кашу з м'ясом і порадуйте сім'ю.
У великій каструлі закип'ятіть досить багато підсоленої води. У невеликій сковороді нагрійте оливкову олію і трохи вершкового масла. Залиште кипіти на середньому вогні. Наріжте зелену цибулю так, щоб вона мала однакову довжину, і покладіть її в сковорідку, додайте зубчик часнику, тільки для смаку, і трохи свіжого чебрецю, посоліть, поперчіть чорним меленим перцем. Накрийте сковорідку кришкою, щоб готувати швидше.
Засипте перлову крупу в каструлю з киплячою водою, доведіть знову до кипіння і залиште варитися приблизно на 15 хвилин. Перемішуйте, щоб крупа не прилипала до дна.
Коли цибуля в сковорідці розм'якшиться, викладіть її на тарілку з соусом. В ту ж сковороду додайте трохи вершкового масла, і покладіть попередньо замариноване в спеціях (на свій вибір маринад) м'ясо, переважно свинини. Обсмажуйте м'ясо з обох сторін, до красивої золотистої скоринки. Тоді накрийте сковорідку кришкою і протоміть м'ясо на слабкому вогні кілька хвилин, щоб зробити його більш соковитим.
Ретельно помийте і на обробній дошці поріжте тонкими півкільцями селеру.
Злийте відварену перлову кашу. Залийте в неї трохи оливкового масла, додайте чорний мелений перець і сіль.
Коли вся рідина зникне з м'яса, це ознака того, що воно готове середньо. Поріжте м'ясо більш дрібними скибочками і помістіть його назад в сковороду, щоб утворити золотистий колір з усіх боків. Дайте м'ясу охолонути і приправте за необхідності ще сіллю і перцем.
Розріжте попередньо вимиті помідори черрі на чверті.
На тарілку викладіть готову перлову кашу, помідори, селеру, зверху покладіть шматочки м'яса і приправте зеленою цибулею, залитим маслом.
Полийте трохи оливкового масла і додайте свіжого листя чебрецю, часник і цибулевий соус зі сковороди. Прикрасьте декількома свіжим листям петрушки і зеленим листям селери, додайте чверть лимона і подавайте перлову кашу з м'ясом до обіднього столу.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти