Укр
Рус
Каші Другі страви Українська кухня

Перлова каша з грибами на сковороді

( 4.7222 4 518 18 оцінок)

3176 - переглядів
45 хвилин порцій - 5 складність - 4 з 5
Перлова каша з грибами на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Коли справа доходить до зміцнення здоров'я і запобігання хворобам, перлова крупа може володіти надздібностями. Ось докладний рецепт смачної, поживної перлової каші з грибами і про те, як її приготувати.  

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Перлова каша з грибами на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири8 гр.
  • Вуглеводи22.9 гр.
  • Калорії177 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Засипте перлову крупу в глибоку миску, залийте холодною водою і залиште приблизно на 4 години.

Крок - 1
02

Перекладіть змочену перловку в невелику каструлю, залийте водою, добре посоліть і відправте на плиту. Накрийте каструлю з крупою кришкою (залишаючи трохи прочиненою) і залиште варитися приблизно на 40 хвилин на середньому вогні.

Крок - 2
03

Далі помістіть велику сковорідку з рослинною або оливковою олією на плиту і добре розігрійте. Очистіть від лушпиння цибулю, а потім на обробній дошці дрібно її нашаткуйте. Надішліть подрібнену цибулю в сковорідку і обсмажуйте, постійно помішуючи, до розм'якшення овоча. Потім додайте в сковороду заздалегідь очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник і обсмажуйте ще кілька хвилин.

Крок - 3
04

Потім додайте в сковороду попередньо вимиті холодною водою і нарізані досить великими шматками печериці. Приправте все орегано, сіллю і чорним меленим перцем. Ретельно все перемішайте і обсмажуйте, помішуючи, ще близько 5 хвилин.

Крок - 4
05

Вимкніть плиту, залийте в сковорідку до грибів яблучний оцет, добре перемішайте і залиште приблизно на 15 хвилин.

Крок - 5
06

Далі добре вимийте проточною водою зелену цибулю і петрушку. Ретельно просушіть зелень, а потім викладіть її на кухонну дошку і дрібно наріжте. Помийте, а потім очистіть за допомогою овочечистки свіжий огірок. Наріжте огірок дрібними кубиками.

Крок - 6
07

У великій мисці змішайте відварену перлову кашу, раніше підготовлену суміш грибів (включаючи яблучний оцет), нашатковану петрушку з зеленою цибулею і дрібно нарізаний огірок. Полийте вміст миски оливковою олією, ще посоліть (за потребою), ретельно перемішайте і подавайте перлову кашу з грибами до обіднього столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Карпаччо - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо 30 1 2 з 5 - детальніше -
Шурпа по татарськи - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа по татарськи 50 2 3 з 5 - детальніше -
Бозбаш з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Бозбаш з баранини 110 5 4 з 5 - детальніше -
 Капусняк по-польськи - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк по-польськи 75 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Оладки на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на молоці 50 3 3 з 5 - детальніше -
 Фаршировані печериці з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані печериці з сиром 35 2 3 з 5 - детальніше -