Укр
Рус
Перець фарширований Другі страви Російська кухня

Перець фарширований капустою

( 4.7857 4 514 14 оцінок)

2255 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Перець фарширований капустою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Більш універсальної страви, ніж фарширований перець знайти не так-то й легко. У приготуванні вона абсолютно нескладна і досить швидка. Це не просто смачна і ароматна їжа, але своєю яскравістю і красою прикрасить будь-яке застілля. Хоча страва зустрічається не тільки в святковому меню, часто господині використовують її для того, щоб просто ситно і смачно нагодувати свою сім'ю. У зв'язку з тим, що в приготуванні фаршированого перцю можна використовувати всілякі продукти, і не обов'язково вишукані і дорогі, ця страва може запросто прописатися на вашому обідньому столі на кожен день. При цьому, і найвитонченіші гурмани і вегетаріанці завжди зможуть знайти для себе підходящий варіант. Один з них можу запропонувати вам я, нескладний, корисний і смачний, до того ж, сирий, що не вимагає тривалого готування. Особливо такий перець з начинкою відмінно підійде до обіду в спекотний літній день. Відразу хочу попередити, що для приготування за цим рецептом вам знадобиться кухонний комбайн.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Перець фарширований капустою" (на 100 грам)

  • Білки1.1 гр.
  • Жири0.5 гр.
  • Вуглеводи5.5 гр.
  • Калорії34 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перш за все займемося цвітною капустою. Добре її промиваємо, розбираємо на суцвіття, складаємо в чашу кухонного комбайна і починаємо подрібнювати до того моменту, поки капуста перетвориться в дрібні шматочки, схожі на зерна рису.

Крок - 1
02

Після цього перекладаємо подрібнену кольорову капусту в глибоку посудину, посипаємо морською сіллю, накриваємо паперовою серветкою і добре Придавлюємо руками, щоб віджати вологу. Так капуста буде трохи м'якше і добре вбирати спеції.

Крок - 2
03

У посуд з капустою всипаємо порошок перцю чилі, потім мелений кайенский перець і кмин. В кінці видавлюємо туди ж часник за допомогою чеснокодавку, усе добре перемішуємо і залишаємо поки трохи промаринуватися.

Крок - 3
04

Фіолетову капусту добре промиваємо холодною водою, нарізаємо невеликими шматками і кидаємо в кухонний комбайн, трохи подрібнюємо.

Крок - 4
05

Далі туди ж додаємо очищену і помиту моркву, після цього - очищену від лушпиння червону цибулю.

Крок - 5
06

Червоний буряк чистимо і миємо, кидаємо теж в кухонний комбайн до інших овочів, усе потихеньку подрібнюємо. Ще туди кидаємо трохи кореня петрушки і білої цибулі, подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна.

Крок - 6
07

Вміст контейнера комбайна за допомогою лопатки перекладаємо в більшу глибоку миску, додаємо туди нарізані маленькими шматочками зелені оливки, посипаємо зеленню кінзи, а також додаємо трохи зелені орегано.

Крок - 7
08

  Тепер цю суміш рясно поливаємо лимонним соком (можна використовувати сік лайма), соком апельсина і трохи скроплюємо яблучним оцтом, усе добре перемішуємо.

Крок - 8
09

Беремо вимиті перці, зрізаємо верхівки з живцями, утворивши кожну перчинку як би в чашечку. Потім наповнюємо перець приготованою овочевою начинкою, викладаємо на тарілку і заправляємо маринованою цвітною капустою. Шикарна, свіжа страва готова.  

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Канапе з помідорами чері - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з помідорами чері 35 4 3 з 5 - детальніше -
Оселедець під шубою - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець під шубою 65 4 3 з 5 - детальніше -
Запечена бараняча нога - покроковий рецепт, фото 1 Запечена бараняча нога 100 4 3 з 5 - детальніше -