Укр
Рус
Мясо Другі страви Португальська кухня

Перепели смажені


- переглядів
80 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Перепели смажені - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Португальська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Якщо вам набридли звичні страви з курятини і свинини, побалуйте сім'ю справжнім делікатесом - смаженими перепелами. Ніжне м'ясо з прянощами і хрусткою скоринкою поєднується з будь-якими гарнірами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Перепели смажені" (на 100 грам)

  • Білки14.4 гр.
  • Жири18.5 гр.
  • Вуглеводи2 гр.
  • Калорії244 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Для приготування краще використовувати свіжих перепелів. Страва з розмороженого м'яса не буде мати ідеально ніжну структуру. Акуратно зніміть шкірку з перепелів і ретельно вимийте під проточною водою. Особливу увагу приділяйте внутрішній частині. Просушіть тушки паперовими рушниками і викладіть на велике блюдо.

Крок - 1
02

Кухонними ножицями розріжте грудку вздовж центру. Тушка повинна стати плоскою. Зробіть кілька неглибоких надрізів ножем. Полийте м'ясо свіжовичавленим соком лайма і посоліть. Притрусіть куркумою, часниковим порошком, меленим імбиром і кмином.

Крок - 2
03

Додайте борошно, ретельно перемішайте і розітріть спеції, щоб розподілити прянощі і спеції максимально рівномірно. Дайте м'ясу промаринуватися протягом години. Можна залишити тушки в холодильнику на всю ніч, а вранці продовжити підготовку.

Крок - 3
04

Для термічної обробки перепелів ідеально підійде глибока сковорода або каструля з товстим дном. Поставте ємність на плиту на середній вогонь і налийте рослинне масло. У розігріту жаровню викладіть перепелів і обсмажте протягом 5 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.

Крок - 4
05

Трохи нахиліть каструлю і обсмажте верхню частину тушки, притримуючи її кухонними щипцями. Готових перепелів викладіть на кухонний рушник, щоб позбутися від надлишків олії. Смачна делікатесна страва готова. Подавайте на стіл в гарячому вигляді з соліннями або свіжими овочами. Приємного вам апетиту!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Мідії у вершках під капелюшком - покроковий рецепт, фото 1 Мідії у вершках під капелюшком 40 2 3 з 5 - детальніше -
Аджика грузинська - покроковий рецепт, фото 1 Аджика грузинська 85 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лаваш в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш в духовці 60 1 3 з 5 - детальніше -
Торт «Рибки» - покроковий рецепт, фото 1 Торт «Рибки» 35 3 3 з 5 - детальніше -
Рулетики з баклажанів з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики з баклажанів з фаршем 60 3 3 з 5 - детальніше -
Курка в соусі теріякі - покроковий рецепт, фото 1 Курка в соусі теріякі 35 3 2 з 5 - детальніше -