Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Польська кухня

Перепели (перепілки) запечені в духовці

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

645 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Перепели (перепілки) запечені в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

У цьому рецепті ділимося з вами приготуванням смаженої перепілки з гранатовим соусом. Цією смачною і елегантною стравою можна поділитися з близькими. Насичений, гострий і ароматний червоний соус чудово поєднується зі смаженими перепелами. Просто і смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Перепели (перепілки) запечені в духовці" (на 100 грам)

  • Білки10.2 гр.
  • Жири13.9 гр.
  • Вуглеводи4.8 гр.
  • Калорії196 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати суміш трав, для початку ретельно вимийте саму зелень. У цьому рецепті використовується петрушка, базилік і орегано. Акуратно відщіпніть листя трав від стебел. Зберіть листя на обробній дошці і дрібно поріжте їх розгойдуючими рухами.

Крок - 1
02

Потім засипте подрібнену зелень в невелику миску, засипте так само в ємність сіль і залийте оливкову олію. Ретельно все перемішайте і відставте.

Крок - 2
03

Щоб приготувати кожну тушку перепілки, візьміть її за крила і обережно загорніть за спину. Вказівним пальцем обережно зніміть шкірку з грудки перепілки. Нанесіть раніше підготовлену суміш трав на грудки перепелиці, і додайте вершкове масло. Набийте часточками лимона порожнину кожної тушки перепілки. Натріть птицю зайвою / додатковою зеленню. Зв'яжіть ноги кожної перепілки вологою кулінарною ниткою.

Крок - 3
04

Покладіть перепелів на деко або в форму для випічки, відправте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і запікайте протягом приблизно 30 хвилин або до повної готовності м'яса.

Крок - 4
05

Тим часом займіться приготуванням соусу. Щоб приготувати гранатовий соус, обсмажте в каструлі з рослинною або оливковою олією очищений від лушпиння часник, цибулю-шалот (можна навіть не подрібнювати) і скибочку імбиру на слабкому вогні, постійно помішуючи, до коричневого кольору.

Крок - 5
06

Додайте в каструлю курячий бульйон, залийте так само гранатовий сік. Доведіть вміст до кипіння на середньому вогні. Накрийте каструлю кришкою і томіть соус на слабкому вогні близько 20 хвилин. Потім засипте в каструлю коричневий цукор, трохи солі і чорного меленого перцю. Ретельно все перемішайте.

Крок - 6
07

Потім витягніть з каструлі часник, цибулю-шалот і імбир шумівкою. Згустіть соус кукурудзяним борошном, розведеним з водою (за бажанням). Якщо кукурудзяна мука не використовується, зменшуйте кількість соусу, поки він не досягне бажаної консистенції.

Крок - 7
08

Вийміть запечені перепілки з духовки. Полийте смажених перепелів гранатовим соусом, і подавайте гарячими / теплими з гарнірами за вашим вибором. Вдалого приготування.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Люля кебаб з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Люля кебаб з яловичини 35 5 3 з 5 - детальніше -
Фаршировані яйця з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані яйця з цибулею 40 4 2 з 5 - детальніше -
Качка, запечена в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Качка, запечена в фользі 180 4 3 з 5 - детальніше -
Тако з нутом і соком лайма - покроковий рецепт, фото 1 Тако з нутом і соком лайма 30 3 2 з 5 - детальніше -