Укр
Рус
Маринований солодкий перець Консервування Естонська кухня

Перець з маслом і медом

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

657 - переглядів
60 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Перець з маслом і медом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Перець з маслом і медом - це делікатес, який подається до смаженого м'яса, м'ясних асорті, хлібу. Може використовуватися як начинка. Приготований таким чином перець має гострий і злегка солодкуватий смак.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Перець з маслом і медом" (на 100 грам)

  • Білки1.2 гр.
  • Жири4.7 гр.
  • Вуглеводи7.5 гр.
  • Калорії80 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Самим головним інгредієнтом цієї страви є червоний солодкий перець. Вам необхідно вибрати найбільший і м'ясистий. Ретельно помийте його під проточною водою. Розріжте навпіл, видаліть плодоніжки і очистіть від насіння. Наріжте довгою соломкою. Таку процедуру виконайте з кожним перцем.

Крок - 1
02

Після того, як підготували солодкий червоний перець, приступайте до наступного етапу. Вам знадобиться велика каструля, в яку зможе поміститися весь нарізаний соломкою перець. Спочатку відміряйте потрібну кількість води і оцту, вилийте в каструлю. Киньте лавровий лист, а також горошини чорного і запашного перцю.

Крок - 2
03

Ще для маринаду потрібні такі інгредієнти, як сіль і цукор. Додайте їх до решти продуктів і змішайте. Поставте каструлю на плиту, нагрійте на невеликому вогні, поки цукор і сіль не розчиниться. Тепер додайте весь нарізаний соломкою червоний солодкий перець. Накрийте кришкою, коли все закипить, час від часу помішуйте весь вміст каструлі.

Крок - 3
04

Тим часом, займіться змішуванням інших інгредієнтів. Візьміть чисту миску, відправте в неї гірчицю. Гірчицю можна використовувати будь-яку. Це може бути гірчиця російська, вона міцніша, або делікатесна. Можна також змішати кілька видів.

Крок - 4
05

Далі в миску з гірчицею додайте мед і рослинне масло. За допомогою вінчика збийте всі інгредієнти до однорідного стану.

Крок - 5
06

Коли перець, який готується в маринаді, стане м'яким, а це приблизно через 7 - 10 хвилин після закипання, зніміть його з плити. Відкиньте на друшляк і відцідіть зайву рідину. Виберіть всі горошини чорного і запашного перцю, а також лаврові листочки.

Крок - 6
07

Візьміть велику чисту миску, пересипте в неї перець з друшляка. Сюди ж відправте збиту масу з гірчиці, меду і масла. Все добре перемішайте.

Крок - 7
08

У чисті скляні банки розкладіть овочеву масу і щільно закрутіть кришками. Пастеризуйте у великій каструлі з водою близько 5 - 7 хвилин, рахуючи час від закипання води. Після дістаньте банки, дайте їм час охолонути і зберігайте в прохолодному місці до вживання. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Локшина Соба - покроковий рецепт, фото 1 Локшина Соба 50 4 3 з 5 - детальніше -
Запечена скумбрія з лимоном - покроковий рецепт, фото 1 Запечена скумбрія з лимоном 50 2 3 з 5 - детальніше -
Простий рис з овочами і беконом - покроковий рецепт, фото 1 Простий рис з овочами і беконом 45 5 2 з 5 - детальніше -