Укр
Рус
Маринований солодкий перець Консервування Ісландська кухня

Перець гіркий маринований на зиму без стерилізації

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

608 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Перець гіркий маринований на зиму без стерилізації - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Ісландська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Неможливо перечекати зиму без цього гіркого перцю халапеньо, який змусить вас їсти його при кожному прийомі їжі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Перець гіркий маринований на зиму без стерилізації" (на 100 грам)

  • Білки0.3 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи3 гр.
  • Калорії15 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Найголовніше в цьому рецепті - надіти рукавички. Так, як головний інгредієнт перець халапеньо - ідеальна кількість гостроти для тих, хто любить легкий удар, але не хоче кидати виклик своїм смаковим рецепторам. Більшість людей можуть насолодитися халапеньйо. Це один з найбільших кулінарних перців в світі, який використовується в стравах техасько-мексиканської кухні, тайських рецептах, іспанських стравах і багато іншого. Це дійсно перець, знайшовший свою нішу, і у нього великі шанувальники з усього світу. Навіть ті, хто відносно погано знайомий з гострим перцем, знають про перці халапеньо, але що цікаво, так це загальна репутація цього продукту. Отже, для початку, перці ретельно промийте кілька разів в холодній воді, поки вони не стануть ідеально чистими.

Крок - 1
02

Потім за допомогою гострого ножа наріжте халапеньйо кільцями, видаливши в процесі хвостики. Надішліть подрібнений перець в глибоку миску. Нарізайте перець не дуже тонкими і не дуже товстими скибочками. 77 Тепер складіть в заздалегідь вимиті банки подрібнений перець, періодично струшуючи, щоб вони рівномірно розподілилися по ємності. У банки так само покладіть попередньо очищені і нарізані зубчики часнику.

Крок - 2
03

Тепер засипте в кожну банку лимонну сіль (можна використовувати лимонну кислоту, але зовсім небагато), цукор і сіль. Залийте в банки яблучний оцет і, нарешті, попередньо підготовлений окріп і протріть шийку ємності (за потребою).

Крок - 3
04

Потім щільно закрутіть кожну банку кришкою і відразу ж переверніть ємність догори ногами. У такому вигляді тримайте банки з перцем близько 1 дня, наступного дня він стане нормальним і може зберігатися в прохолодному місці без сонячного світла. Зачекайте не менше 10 днів, потім відкрийте і насолоджуйтеся гірким маринованим перцем. Хочете, місяцями не відкривайте, чекайте, поки перець стане ще смачніше.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат грибна галявина - покроковий рецепт, фото 1 Салат грибна галявина 50 5 3 з 5 - детальніше -
Чебуреки з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Чебуреки з м’ясом 65 3 3 з 5 - детальніше -
Батон з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Батон з начинкою 45 3 2 з 5 - детальніше -