Укр
Рус
Перець фарширований Другі страви Білоруська кухня

Перець фарширований сиром

( 4.8095 4 521 21 оцінка)

2321 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Перець фарширований сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Половини перцю наповнені сиром і фаршем. Ви полюбите цю пряну і ситну страву.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Перець фарширований сиром" (на 100 грам)

  • Білки6.1 гр.
  • Жири7.4 гр.
  • Вуглеводи3.5 гр.
  • Калорії109 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Увімкніть духовку для розігріву, вона знадобитися вам трохи пізніше. Помістіть глибоку сковорідку на плиту, киньте в неї свинячий фарш (олію наливати в сковороду не потрібно, м'ясо пустить досить і свого жиру), присоліть, поперчіть чорним меленим перцем і на середньому вогні обсмажуйте, постійно помішуючи, до появи рівномірно коричневого кольору і легкої скоринки м'яса.

Крок - 1
02

Далі приберіть сковорідку з плити, злийте накопившийся з м'яса зайвий жир, а обсмажений фарш перекладіть в глибоку миску, ще раз перемішавши виделкою до повного розчинення м'ясних грудок.

Крок - 2
03

Далі в цю ж миску додайте вершковий сир, натертий на крупній тертці сир Пармезан і, ретельно перемішайте сирно - м'ясну начинку (якщо зручно, то можна навіть руками), до утворення однорідної густої маси.

Крок - 3
04

Тепер в кожній перчині видаліть ніжку і очистіть від нутрощів з насінням. Для цього рецепта краще вибирати довгасті, тонкошкірі перці невеликого розміру. Помийте очищений перчик холодною проточною водою і трохи просушіть паперовим рушником.

Крок - 4
05

Потім розділіть кожну перчину на дві половини, розрізавши уздовж всієї довжини, і помістіть близько 1 столової ложки м'ясної начинки в кожну частину перцю.

Крок - 5
06

Помістіть нафаршировані сирно - м'ясною начинкою перці в попередньо змащену оливковою олією форму для випічки. Не бійтеся укладати нафаршировані перці щільно один до одного, це не завадить рівномірно і правильно пропектися кожній частині. Щільна начинка не буде вже пускати багато рідини і перці точно не розваляться.

Крок - 6
07

Надішліть форму з нафаршированими перчиками в заздалегідь розігріту духовку до 220 градусів С. Запікайте перці близько 20 хвилин до появи золотистої скоринки і насиченого аромату. Готові перці фаршировані викладіть на тарілку, трохи охолодіть і подавайте до столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Класичний картопляний салат - покроковий рецепт, фото 1 Класичний картопляний салат 50 5 3 з 5 - детальніше -
Класичний манник на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Класичний манник на молоці 95 4 3 з 5 - детальніше -
Такос з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Такос з креветками 30 3 2 з 5 - детальніше -
Легкий соус тартар - покроковий рецепт, фото 1 Легкий соус тартар 15 1 2 з 5 - детальніше -