Половини перцю наповнені сиром і фаршем. Ви полюбите цю пряну і ситну страву.
Увімкніть духовку для розігріву, вона знадобитися вам трохи пізніше. Помістіть глибоку сковорідку на плиту, киньте в неї свинячий фарш (олію наливати в сковороду не потрібно, м'ясо пустить досить і свого жиру), присоліть, поперчіть чорним меленим перцем і на середньому вогні обсмажуйте, постійно помішуючи, до появи рівномірно коричневого кольору і легкої скоринки м'яса.
Далі приберіть сковорідку з плити, злийте накопившийся з м'яса зайвий жир, а обсмажений фарш перекладіть в глибоку миску, ще раз перемішавши виделкою до повного розчинення м'ясних грудок.
Далі в цю ж миску додайте вершковий сир, натертий на крупній тертці сир Пармезан і, ретельно перемішайте сирно - м'ясну начинку (якщо зручно, то можна навіть руками), до утворення однорідної густої маси.
Тепер в кожній перчині видаліть ніжку і очистіть від нутрощів з насінням. Для цього рецепта краще вибирати довгасті, тонкошкірі перці невеликого розміру. Помийте очищений перчик холодною проточною водою і трохи просушіть паперовим рушником.
Потім розділіть кожну перчину на дві половини, розрізавши уздовж всієї довжини, і помістіть близько 1 столової ложки м'ясної начинки в кожну частину перцю.
Помістіть нафаршировані сирно - м'ясною начинкою перці в попередньо змащену оливковою олією форму для випічки. Не бійтеся укладати нафаршировані перці щільно один до одного, це не завадить рівномірно і правильно пропектися кожній частині. Щільна начинка не буде вже пускати багато рідини і перці точно не розваляться.
Надішліть форму з нафаршированими перчиками в заздалегідь розігріту духовку до 220 градусів С. Запікайте перці близько 20 хвилин до появи золотистої скоринки і насиченого аромату. Готові перці фаршировані викладіть на тарілку, трохи охолодіть і подавайте до столу.
Випадкові рецепти