Укр
Рус
Перець фарширований Другі страви Російська кухня

Перець фарширований морквою

( 4.6429 4 514 14 оцінок)

2387 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Перець фарширований морквою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Про користь такого овоча як болгарський перець говорити, я думаю, зайве, так, як всім відомо, наскільки він багатий вмістом вітамінів і мінералів. Але, можливо, не всі знають, що з нього можна приготувати безліч різноманітних страв, і фарширування перців - не виняток. Багато господинь звикли, що традиційно перець фарширувати потрібно м'ясом і рисом, з добавкою овочів. Але, бувають обставини, що з якихось причин м'яса в будинку немає, або ж його просто не можна вживати, а годувати сім'ю все-таки треба і до того ж смачно. Ви ще ніколи не пробували перець без м'яса і рису? Ось тут і прийде вам на допомогу рецепт, який я хочу запропонувати. Це перець, фарширований морквою, барвистий, незвичайний, а особливо - смачний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Перець фарширований морквою" (на 100 грам)

  • Білки4.3 гр.
  • Жири4.1 гр.
  • Вуглеводи4.5 гр.
  • Калорії79 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Головне я вам уже розповів, приступимо. Для того щоб перець в процесі приготування не став надто м'яким, а він досить швидко готується, краще товстошкірі плоди, і, звичайно ж, червоного або жовтого кольору, страва буде набагато яскравіша, барвистіша і смачніша. І ще, перець повинен бути круглої форми, тоді половинки будуть більш глибокими, і буде набагато зручніше начиняти фаршем.

Крок - 1
02

Беремо добре вимиті і просушені перці, розрізаємо на дві половини вздовж плоду, акуратно руками видаляємо серцевини з насінням.

Крок - 2
03

Після цього включаємо духовку, поки ми все підготуємо, вона як раз розігріється до потрібної температури. Половинку головки фенхелю нарізаємо ножем тонкою соломкою.

Крок - 3
04

Моркву чистимо, промиваємо і трьом на буряковій тертці.

Крок - 4
05

З'єднуємо нарізаний фенхель з потертою морквою в окремій посудині, додаємо туди ж маленькі горошини, схожі на перли, сиру моцарелла, висипаємо паприку, сушений чебрець, трохи солимо і посипаємо часниковим порошком.

Крок - 5
06

Після цього додаємо зовсім небагато оливкового масла, і добре перемішуємо. Ось, в принципі, начинка для фарширування готова.

Крок - 6
07

Половинки перчиків розкладаємо човниками на деко з жаростійкого скла. У кожну з половинок розбиваємо акуратно по одному курячому яйцю, щоб жовток і білок трималися щільно разом і не розтікалися.

Крок - 7
08

Після цього зверху ложкою викладаємо приготовлену заздалегідь овочеву начинку.

Крок - 8
09

Коли всі перці наповнені фаршем, поміщаємо деко з підготовленою стравою в духовку, розігріту до 190 градусів. Запікаємо перець в духовці протягом півгодини, максимум - 40 хвилин.

Крок - 9
10

Дістаємо з духовки готовий перець, перекладаємо на тарілку і пробуємо, це дуже смачно. І хоча страва виключно овочева, до неї не знадобиться зовсім ніякого гарніру. Сподіваюся, вам сподобається, і ви обов'язково запишете цей рецепт в свою кулінарну книгу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курячі шлунки - покроковий рецепт, фото 1 Курячі шлунки 90 4 3 з 5 - детальніше -
Долма класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Долма класичний рецепт 120 6 3 з 5 - детальніше -
Чеченські галушки - покроковий рецепт, фото 1 Чеченські галушки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Равіолі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі в томатному соусі 60 4 3 з 5 - детальніше -