Укр
Рус
thermomix thermomix
Перець фарширований Другі страви Білоруська кухня

Перець фарширований куркою

75 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Перець фарширований куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Іноді рецепт фаршированого перцю вимагає більше часу і витрати сил, але точно не цей. Ця страва являє собою традиційний італійський рецепт фаршированого перцю. Начинка з куркою може бути приготовлена за день наперед і охолоджена до готовності для використання. Спробуйте використовувати суміш червоного, жовтого і помаранчевого перцю для яскравої і смачної сімейної вечері.

Інгредієнти

  • Болгарський перець 4 шт.
  • Вершкове масло 2 ст.л
  • Оливкова олія 3 ст.л
  • Зелена цибуля 1 пуч.
  • Часник 5 зуб.
  • Куряча грудка 500 г.
  • Перець чорний мелений 1 щіп.
  • Кмин 1/2 ч.л
  • Бульйон 1 скл.
  • Сир твердий 100 г.
  • Печериці 300 г.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Увімкніть духовку розігріватися до 190 градусів C, а самі займіться підготовкою необхідних продуктів для майбутніх фаршированих перців. В першу чергу видаліть в перці ніжки і насіння.

    Крок - 1
  2. 02

    Промийте кожну перчину під проточною водою, а потім розріжте на дві частини і помістіть на аркуші для випічки (трохи змащений оливковою олією). Надішліть перці в заздалегідь розігріту духовку і запікайте близько 10 хвилин до невеликого розм'якшення.

    Крок - 2
  3. 03

    У глибоку сковороду киньте 1 столову ложку вершкового масла, помістіть на плиту і розтопіть до шипіння. У розпечене масло киньте дрібно нарізану зелену цибулю, часник (який видавіть через чеснокодавку або подрібніть будь-яким способом), обсмажуйте, постійно помішуючи, до появи насиченого часникового аромату, від 2 до 3 хвилин.

    Крок - 3
  4. 04

    Далі додайте в сковорідку нарізану дрібними кубиками грудинку курки, пріперчіть чорним меленим перцем і кмином.

    Крок - 4
  5. 05

    Обсмажуйте вміст сковороди, помішуючи, до тих пір, поки філе перестане випускати сік і набуде ніжну скоринку, від 4 до 5 хвилин.

    Крок - 5
  6. 06

    Тепер залийте в м'ясо курячий бульйон і засипте білий рис, добре посоліть. Продовжуйте тушкувати майбутню начинку для фаршу до тих пір, поки рис не вбере всю рідину і не набубнявіє. Приберіть сковороду з плити і дайте трохи начинці охолонути.

    Крок - 6
  7. 07

    Тепер кожну полуперчіну заповніть трохи остиглою начинкою, усипьте зверху натертим на самій дрібній тертці твердим сиром і відправте в духовку запікатися при температурі 190 градусів С на 10 хвилин.

    Крок - 7
  8. 08

    Тим часом, в глибоку сковорідку налийте 1 чайну ложку оливкової олії і 1 чайну ложку вершкового, відправте на плиту і добре розігрійте.

    Крок - 8
  9. 09

    Киньте в киплячу олію нарізані соломкою печериці та трохи зеленої цибулі, приправте гриби сіллю і чорним перцем. Обсмажуйте, постійно помішуючи, до випаровування всієї рідини.

    Крок - 9
  10. 10

    Потім накрийте кожен запечений фарширований перець сумішшю грибів і подавайте готову страву до столу.

    Крок - 10

Оцінити рецепт