Іноді рецепт фаршированого перцю вимагає більше часу і витрати сил, але точно не цей. Ця страва являє собою традиційний італійський рецепт фаршированого перцю. Начинка з куркою може бути приготовлена за день наперед і охолоджена до готовності для використання. Спробуйте використовувати суміш червоного, жовтого і помаранчевого перцю для яскравої і смачної сімейної вечері.
Увімкніть духовку розігріватися до 190 градусів C, а самі займіться підготовкою необхідних продуктів для майбутніх фаршированих перців. В першу чергу видаліть в перці ніжки і насіння.
Промийте кожну перчину під проточною водою, а потім розріжте на дві частини і помістіть на аркуші для випічки (трохи змащений оливковою олією). Надішліть перці в заздалегідь розігріту духовку і запікайте близько 10 хвилин до невеликого розм'якшення.
У глибоку сковороду киньте 1 столову ложку вершкового масла, помістіть на плиту і розтопіть до шипіння. У розпечене масло киньте дрібно нарізану зелену цибулю, часник (який видавіть через чеснокодавку або подрібніть будь-яким способом), обсмажуйте, постійно помішуючи, до появи насиченого часникового аромату, від 2 до 3 хвилин.
Далі додайте в сковорідку нарізану дрібними кубиками грудинку курки, пріперчіть чорним меленим перцем і кмином.
Обсмажуйте вміст сковороди, помішуючи, до тих пір, поки філе перестане випускати сік і набуде ніжну скоринку, від 4 до 5 хвилин.
Тепер залийте в м'ясо курячий бульйон і засипте білий рис, добре посоліть. Продовжуйте тушкувати майбутню начинку для фаршу до тих пір, поки рис не вбере всю рідину і не набубнявіє. Приберіть сковороду з плити і дайте трохи начинці охолонути.
Тепер кожну полуперчіну заповніть трохи остиглою начинкою, усипьте зверху натертим на самій дрібній тертці твердим сиром і відправте в духовку запікатися при температурі 190 градусів С на 10 хвилин.
Тим часом, в глибоку сковорідку налийте 1 чайну ложку оливкової олії і 1 чайну ложку вершкового, відправте на плиту і добре розігрійте.
Киньте в киплячу олію нарізані соломкою печериці та трохи зеленої цибулі, приправте гриби сіллю і чорним перцем. Обсмажуйте, постійно помішуючи, до випаровування всієї рідини.
Потім накрийте кожен запечений фарширований перець сумішшю грибів і подавайте готову страву до столу.
Випадкові рецепти