Укр
Рус
Перець фарширований Другі страви Білоруська кухня

Перець фарширований куркою

( 5.0000 5 513 13 оцінок)

2948 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Перець фарширований куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Іноді рецепт фаршированого перцю вимагає більше часу і витрати сил, але точно не цей. Ця страва являє собою традиційний італійський рецепт фаршированого перцю. Начинка з куркою може бути приготовлена за день наперед і охолоджена до готовності для використання. Спробуйте використовувати суміш червоного, жовтого і помаранчевого перцю для яскравої і смачної сімейної вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Перець фарширований куркою" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири5.7 гр.
  • Вуглеводи2.6 гр.
  • Калорії98 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Увімкніть духовку розігріватися до 190 градусів C, а самі займіться підготовкою необхідних продуктів для майбутніх фаршированих перців. В першу чергу видаліть в перці ніжки і насіння.

Крок - 1
02

Промийте кожну перчину під проточною водою, а потім розріжте на дві частини і помістіть на аркуші для випічки (трохи змащений оливковою олією). Надішліть перці в заздалегідь розігріту духовку і запікайте близько 10 хвилин до невеликого розм'якшення.

Крок - 2
03

У глибоку сковороду киньте 1 столову ложку вершкового масла, помістіть на плиту і розтопіть до шипіння. У розпечене масло киньте дрібно нарізану зелену цибулю, часник (який видавіть через чеснокодавку або подрібніть будь-яким способом), обсмажуйте, постійно помішуючи, до появи насиченого часникового аромату, від 2 до 3 хвилин.

Крок - 3
04

Далі додайте в сковорідку нарізану дрібними кубиками грудинку курки, пріперчіть чорним меленим перцем і кмином.

Крок - 4
05

Обсмажуйте вміст сковороди, помішуючи, до тих пір, поки філе перестане випускати сік і набуде ніжну скоринку, від 4 до 5 хвилин.

Крок - 5
06

Тепер залийте в м'ясо курячий бульйон і засипте білий рис, добре посоліть. Продовжуйте тушкувати майбутню начинку для фаршу до тих пір, поки рис не вбере всю рідину і не набубнявіє. Приберіть сковороду з плити і дайте трохи начинці охолонути.

Крок - 6
07

Тепер кожну полуперчіну заповніть трохи остиглою начинкою, усипьте зверху натертим на самій дрібній тертці твердим сиром і відправте в духовку запікатися при температурі 190 градусів С на 10 хвилин.

Крок - 7
08

Тим часом, в глибоку сковорідку налийте 1 чайну ложку оливкової олії і 1 чайну ложку вершкового, відправте на плиту і добре розігрійте.

Крок - 8
09

Киньте в киплячу олію нарізані соломкою печериці та трохи зеленої цибулі, приправте гриби сіллю і чорним перцем. Обсмажуйте, постійно помішуючи, до випаровування всієї рідини.

Крок - 9
10

Потім накрийте кожен запечений фарширований перець сумішшю грибів і подавайте готову страву до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рогалики з маком - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики з маком 80 3 3 з 5 - детальніше -
Соус тартар до м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Соус тартар до м’яса 45 1 2 з 5 - детальніше -
Відбивні з індички на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Відбивні з індички на сковороді 50 3 3 з 5 - детальніше -
Суп-пюре з брокколі - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре з брокколі 40 3 3 з 5 - детальніше -