Укр
Рус
Перець фарширований Другі страви Іспанська кухня

Перець фарширований сиром в духовці

( 4.9167 4 524 24 оцінки)

5870 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Перець фарширований сиром в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня, Польська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Думаю, ніхто не стане зі мною сперечатися, що нерідко нам хочеться на обід або вечерю чогось невизначеного і незвичайного. На щастя, іноді дуже легко бажання виконати, головне захотіти, і головне знати чого. І якщо вас ще не пронизала думка, що приготувати сьогодні до обіду, поспішаю запропонувати дуже поживне і смачну страву - перці, фаршировані сиром, які не вимагають підливи, готуються в духовці і уб'ють наповал всіх ваших домочадців своїм неповторним ароматом. А продуктів вам для цього буде потрібно не так вже й багато, але головна комбінація: сир, бекон і соус Табаско зробить чудо, і в результаті успіх вам забезпечений. Для цієї страви можна використовувати стручки перців різних кольорів, але я б все - таки рекомендував взяти жовті і червоні, так як зелені навіть після приготування можуть гірчити, а це не дуже добре позначиться на смакових якостях страви. І ще, щоб перчики рівномірно запеклися і одночасно приготувалися, потрібно, щоб вони були однакового розміру і бажано не товстошкірими.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Перець фарширований сиром в духовці" (на 100 грам)

  • Білки3.2 гр.
  • Жири6.8 гр.
  • Вуглеводи4.5 гр.
  • Калорії94 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, болгарські перці потрібно вимити, розрізати навпіл, але черенки не видаляти. Потім за допомогою чайної ложки акуратно, щоб не пошкодити, видалити серцевини з насінням, розкласти утворені човники в лоток.

Крок - 1
02

Далі нарізати шинку тонкими скибочками, але не намагайтеся дуже подрібнити адже шматочки усмажаться і можуть перетворитися на суцільну тверду кірку.

Крок - 2
03

Тепер помістити неглибоку сковороду на вогонь, налити в неї рослинне масло і добре розігріти. Закинути в розпечене масло нарізані шматочки шинки і обсмажувати до рум'яності з обох сторін.

Крок - 3
04

Після цього, трохи остудивши, нарізати шинку ще дрібніше шматочками і скласти в чашку.

Крок - 4
05

Далі натерти на великій тертці твердий сир, він обов'язково повинен бути твердих сортів, щоб легко терся.

Крок - 5
06

У глибоку посудину помістити шматок м'якого вершкового сиру, потім туди ж викласти сметану (бажано високої жирності) і нарізану обсмажену шинку.

Крок - 6
07

Посипати все це рубаною зеленню цибулі, потертим сиром, приправити часниковим порошком (тут можна використовувати і часник видавлений через чеснокодавку).

Крок - 7
08

Після всього в миску влити соус Табаско і не поспішаючи, ретельно перемішувати все дерев'яною лопаткою до утворення однорідної маси, яка повинна бути досить м'якою і в'язкою. Всі інгредієнти повинні рівномірно змішатися між собою.

Крок - 8
09

За допомогою столового ножа наповнити підготовлені половинки перців приготованою сумішшю і викласти їх на попередньо змащений олією лист.

Крок - 9
10

Зверху фаршировані перці посипати потертим сиром і прикрасити рубаною зеленню. Помістити деко з фаршированим перцем в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікати протягом півгодини.

Крок - 10
11

Подати до столу гарячими ці ароматні, соковиті човники з хрусткою скоринкою.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти