Укр
Рус
Перець фарширований Другі страви Російська кухня

Перець фарширований м’ясний з рисом

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

782 - переглядів
65 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Перець фарширований м’ясний з рисом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

М'ясо, овочі, сир і спеції - декількох простих інгредієнтів досить, щоб створити страву в істинно грецькому стилі. Приготуйте цей чудовий перець фарширований м'ясний з рисом і переконайтеся в цьому.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Перець фарширований м’ясний з рисом" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири10.9 гр.
  • Вуглеводи8.2 гр.
  • Калорії154 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте жаростійке блюдо, змастіть його рослинною або оливковою олією. Розігрійте духовку до 180 градусів. Тепер займіться підготовкою начинки для майбутньої страви. Отже, для початку приготуйте рис, відваріть його в невеликій каструлі до напівготовності, а потім перекладіть в миску і відставте в сторону. Очистіть від лушпиння і за допомогою гострого ножа наріжте якомога дрібніше часник (або ж видавіть через чеснокодавку).

Крок - 1
02

Далі помістіть м'ясний фарш (краще використовувати асорті - свинина, яловичина, курка) в більшу миску. Додайте у фарш, раніше подрібнений часник.

Крок - 2
03

Потім очистіть від лушпиння і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю, дрібно наріжте зелень петрушки. Надішліть нарізану цибулю і зелень в миску до фаршу.

Крок - 3
04

Потім засипте в миску попередньо відварений і охолоджений рис, і руками прямо в фарш накришить дрібно сир фета. Приправте вміст миски сушеним орегано, посипте великою кількістю чорного меленого перцю, посоліть і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної маси.

Крок - 4
05

Помийте ретельно під проточною водою перці, відріжте верхню частину (не викидайте) і видаліть насіннєві гнізда. Приправте кожен перець зсередини свіжомеленим чорним перцем, посипте сіллю і орегано.

Крок - 5
06

Кожен перець наповніть раніше підготовленою м'ясною начинкою, добре утрамбувавши. Покладіть верхню частину, раніше відрізану, на кожен начинений перець.

Крок - 6
07

Покладіть перці з м'ясною начинкою в підготовлений жаростійкий посуд, залийте їх невеликою кількістю масла. Надішліть страву в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте приблизно 35-40 хвилин.

Крок - 7
08

Дрібно наріжте невелику кількість зелених оливок без кісточок. Додайте подрібнені оливки в миску з вершками високої жирності, додайте нашаткований зубчик часнику. Приправте суміш перцем, злегка посоліть, перемішайте і відправте в холодильник на 10-15 хвилин.

Крок - 8
09

Тепер покладіть запечений перець фарширований м'ясний з рисом на тарілку і подавайте до столу в супроводі раніше приготованого вершкового соусу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рулет з лаваша з лососем - покроковий рецепт, фото 1 Рулет з лаваша з лососем 30 2 2 з 5 - детальніше -
 Мисо з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Мисо з креветками 60 4 2 з 5 - детальніше -
Пиріг "Яблука на снігу" - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг "Яблука на снігу" 90 4 3 з 5 - детальніше -
Яблука запечені з курагою - покроковий рецепт, фото 1 Яблука запечені з курагою 25 2 2 з 5 - детальніше -