Укр
Рус
Перець фарширований Другі страви Білоруська кухня

Перець фарширований без рису

( 4.9231 4 513 13 оцінок)

2400 - переглядів
85 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Перець фарширований без рису - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Мій власний фарширований рецепт солодкого перцю зі святковим образом для Хеллоуїна.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Перець фарширований без рису" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири4.4 гр.
  • Вуглеводи6.3 гр.
  • Калорії88 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу включіть для розігріву і змастіть оливковою олією форму для випічки невеликого розміру. Залиште на час до подальшого використання.

Крок - 1
02

У глибоку скляну миску викладіть яловичий фарш, додайте дрібно нарізаний кубиками білий хліб, розбийте яйце.

Крок - 2
03

Далі киньте заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашінковану ріпчасту цибулю, нарізаний маленькими квадратами помідор, часник, очищений заздалегідь від лушпиння і видавлений через чеснокодавку (або подрібнений дрібно ножем, кому як подобається).

Крок - 3
04

Тепер залийте в миску з фаршем гострий томатний соус чилі, додайте гірчицю, влийте трохи соєвого соусу, добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно вимісіть суміш руками до утворення однорідної густої начинки.

Крок - 4
05

Тепер приступіть до підготовки безпосередньо болгарського перцю, який є основою цієї страви. Щоб якось прикрасити майбутню страву і залучити дітей до поїдання фаршированого перцю, створіть йому незвичайну форму або вид.

Крок - 5
06

Для цього, вимийте болгарські перці під проточною водою (бажано вибрати для цього рецепта перці різного кольору і невеликого розміру), виріжте за допомогою гострого ножа для різки хелловінські личка на перці, створюючи трикутні очі, носи і загострені зуби.

Крок - 6
07

Відріжте у перцю ніжки і витягніть непотрібні насіння і ядра. Можна відрізати ніжки з верхньою частиною перцю і використовувати їх, як шапки при запіканні.

Крок - 7
08

Наповніть кожну очищену перчину яловиче - овочевою начинкою, накрийте шапкою і помістіть їх в підготовлену і змащену раніше форму для випічки, тісно притуливши один до одного.

Крок - 8
09

Відправте форму для випічки з зафаршированним перцем в попередньо розігріту духовку до 200 градусів С і запікайте до тих пір, поки перці не стануть м'якими, а начинка буде ароматна і соковита, близько 1 години.

Крок - 9
10

Після закінчення цього часу, витягніть готові фаршировані перці на тарілку, дайте трохи їм охолонути і подавайте до столу з пікантним салатом з руколи.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Булочка шкільна - покроковий рецепт, фото 1 Булочка шкільна 120 5 3 з 5 - детальніше -
Сибірські пельмені - покроковий рецепт, фото 1 Сибірські пельмені 60 5 4 з 5 - детальніше -
Шашлик на мангалі - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик на мангалі 60 4 3 з 5 - детальніше -
Ескалоп з індички - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп з індички 45 2 2 з 5 - детальніше -