Мій власний фарширований рецепт солодкого перцю зі святковим образом для Хеллоуїна.
В першу чергу включіть для розігріву і змастіть оливковою олією форму для випічки невеликого розміру. Залиште на час до подальшого використання.
У глибоку скляну миску викладіть яловичий фарш, додайте дрібно нарізаний кубиками білий хліб, розбийте яйце.
Далі киньте заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашінковану ріпчасту цибулю, нарізаний маленькими квадратами помідор, часник, очищений заздалегідь від лушпиння і видавлений через чеснокодавку (або подрібнений дрібно ножем, кому як подобається).
Тепер залийте в миску з фаршем гострий томатний соус чилі, додайте гірчицю, влийте трохи соєвого соусу, добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно вимісіть суміш руками до утворення однорідної густої начинки.
Тепер приступіть до підготовки безпосередньо болгарського перцю, який є основою цієї страви. Щоб якось прикрасити майбутню страву і залучити дітей до поїдання фаршированого перцю, створіть йому незвичайну форму або вид.
Для цього, вимийте болгарські перці під проточною водою (бажано вибрати для цього рецепта перці різного кольору і невеликого розміру), виріжте за допомогою гострого ножа для різки хелловінські личка на перці, створюючи трикутні очі, носи і загострені зуби.
Відріжте у перцю ніжки і витягніть непотрібні насіння і ядра. Можна відрізати ніжки з верхньою частиною перцю і використовувати їх, як шапки при запіканні.
Наповніть кожну очищену перчину яловиче - овочевою начинкою, накрийте шапкою і помістіть їх в підготовлену і змащену раніше форму для випічки, тісно притуливши один до одного.
Відправте форму для випічки з зафаршированним перцем в попередньо розігріту духовку до 200 градусів С і запікайте до тих пір, поки перці не стануть м'якими, а начинка буде ароматна і соковита, близько 1 години.
Після закінчення цього часу, витягніть готові фаршировані перці на тарілку, дайте трохи їм охолонути і подавайте до столу з пікантним салатом з руколи.
Випадкові рецепти