Укр
Рус
Перець фарширований Другі страви Білоруська кухня

Перці фаршировані фаршем

( 4.9474 4 519 19 оцінок)

2304 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Перці фаршировані фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Начинені перці були явно народжені з необхідності використовувати залишки. Більшість рецептів вимагають приготування рису і м'ясного фаршу. Але краса полягає в тому, що ви можете легко замінити рис кашею «кускус»,або використати залишившуся смажену курку замість яловичини. Консервованими помідорами можна замінити томатний соус.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Перці фаршировані фаршем" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири4.5 гр.
  • Вуглеводи8.9 гр.
  • Калорії102 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу включіть духовку для розігріву до 190 градусів C. Білий рис замочіть в холодній воді на деякий час. Потім в друшляку промийте ще раз холодною проточною водою.

Крок - 1
02

Глибоку каструлю з водою помістіть на плиту, доведіть до кипіння і закиньте в неї промитий рис. Зменшіть вогонь до середньо-низького, закрийте кришкою і відварюйте до тих пір, поки рис не стане м'яким, а рідина повністю вбереться, від 20 до 25 хвилин.

Крок - 2
03

Зніміть каструлю з готовим рисом з плити і відставте до подальшого використання в бік. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, помийте і наріжте на обробній дошці тонкими півкільцями.

Крок - 3
04

У глибоку форму для випічки покладіть соус марінара, залийте бульйон з яловичини, додайте яблучний оцет і спеції з червоним перцем чилі. Викладіть в томатну суміш раніше порізану цибулю і ретельно все перемішайте до однорідної суміші у вигляді підливи.

Крок - 4
05

Окремо в металевій мисці змішайте яловичий фарш, дрібно нашатковану зелень петрушки, часник (видавлений через чеснокодавку або дрібно подрібнений ножем), добре присоліть і приправте чорним меленим перцем.

Крок - 5
06

Потім додайте до фаршу натертий на самій дрібній тертці твердий сир і кілька ложок гострого томатного соусу, ретельно вимісіть вміст миски, а потім додайте раніше відварений рис і ще раз все перемішайте до однорідної густої консистенції. Начинка для майбутніх фаршированих перців готова.

Крок - 6
07

Виберіть найбільш однакові і рівні солодкі перці, видаліть у них ніжки і насіння з непотрібними нутрощами. Відрізуйте ніжку зверху перцю так, щоб утворилася так звана шапка, яку будете використовувати трохи пізніше.

Крок - 7
08

А потім, добре вимивши перці під проточною водою і просушивши паперовим рушником, помістіть їх на цибулевий соус в форму для випічки. Кожен перець наповніть яловиче - рисового начинкою (але не дуже заштовхуйте, щоб не пошкодити), полийте зверху соусом з форми і накрийте, так званою, «шапкою» перчин.

Крок - 8
09

Тепер накрийте форму для випічки алюмінієвою фольгою і випікайте в попередньо розігрітій духовці протягом 45 хвилин.

Крок - 9
10

Після закінчення цього часу, видаліть фольгу і запікайте до тих пір, поки м'ясо не стане рожевим, а перець розм'якне і утворить ніжну скоринку. Готові перці, фаршировані яловичим фаршем, подавайте, прикрасивши дрібно нарізаною зеленню петрушки.  

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Террін - покроковий рецепт, фото 1 Террін 90 5 3 з 5 - детальніше -
Крем чіз для тортів і капкейків - покроковий рецепт, фото 1 Крем чіз для тортів і капкейків 40 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Прага класичний - покроковий рецепт, фото 1 Торт Прага класичний 80 6 3 з 5 - детальніше -