Укр
Рус
Перець фарширований Другі страви Російська кухня

Перці фаршировані вегетаріанські

( 5.0000 5 522 22 оцінки)

2287 - переглядів
45 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Перці фаршировані вегетаріанські - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Будь-яке страва, приготована в духовці - це не тільки смакота, але ще і дуже корисно. І не виняток - фаршировані перці, які відмінно підійдуть як на святковий стіл, так і для звичайного обіду. До того ж, таку страву можна без проблем приготувати без м'яса, особливо це буде цікаво тим, хто вважає за краще вегетаріанську їжу або просто поститься і не хоче відчуття тяжкості в шлунку. Приготувати фаршировані перці абсолютно нескладно, тим більше, що варіантів начинок існує величезна кількість, навіть вегетаріанських.І мені вже не терпиться поділитися своїм рецептом вегетаріанських фаршированих перців. Хоча я довго думав якою б незвичайною начинкою вас здивувати, все-таки зупинюся на цій цікавій ідеї - перець в духовці з козячим сиром, тим більше, що цей сміховинно легкий перцевий рецепт вразить ваших гостей.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Перці фаршировані вегетаріанські" (на 100 грам)

  • Білки6.1 гр.
  • Жири5.3 гр.
  • Вуглеводи5.2 гр.
  • Калорії99 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перш ніж почнемо приготування, включаємо духовку, щоб розігріти до температури 200 градусів. Великий деко застеляємо пергаментним папером і відставляємо поки в бік.

Крок - 1
02

Тепер переходимо до підготовки перців. Відразу хочу нагадати, що вибір самих овочів теж важливий фактор. Всі думають, що перці великого розміру, які виглядають красиво, і на смак дуже соковиті і смачні. Але поспішаю вас розчарувати, це не завжди так, великі перці менш смачні та й вимагають більше часу на приготування. Ми ж виберемо міні - перці з товстими стінками, щоб під час готування не вивалювалася начинка. І хоча колір особливого значення не має, я все ж рекомендую взяти жовті і червоні - вони м'якші на смак.

Крок - 2
03

Перці добре миємо холодною водою, щоб не було ніде залишків землі і розрізаємо навпіл. Живці з плодів не видаляємо, а ось серцевину і насіння акуратно вирізаємо за допомогою гострого кухонного ножа.

Крок - 3
04

Підготовлені половинки перців викладаємо рядочками на деко з пергаментом.

Крок - 4
05

Тепер приступаємо до фарширування перцю. У кожну половинку викладаємо козячий сир, хоча якщо ви не дуже його любите, можна, звичайно замінити іншим видом м'яких сортів, але я все - таки віддаю перевагу козячому сиру, який привнесе в нашу страву пікантність і вишуканість.

Крок - 5
06

Ну, а як ви проявите фантазію, і які смаки віддасте перевагу - залежить лише від вас. Коли кожна перчинка наповнена сирною начинкою, поливаємо їх рідким медом і буквально ледь - ледь присолюємо.

Крок - 6
07

Зелень петрушки дрібно рубаємо і посипаємо фаршировані перці.

Крок - 7
08

Після цього деко поміщаємо в духовку і запікаємо. Це займе у нас не більше 10 хвилин. Запечена фарширований перець викладаємо красиво на велику тарілку і теплим подаємо до столу. Запевняю, смак цієї страви настільки захоплюючий, що ви будете готувати її знову і знову.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пастила для сироїдів - покроковий рецепт, фото 1 Пастила для сироїдів 360 2 2 з 5 - детальніше -
М’ясо тушковане з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо тушковане з чорносливом 70 3 3 з 5 - детальніше -
Ростбіф з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Ростбіф з телятини 85 3 3 з 5 - детальніше -
Простий рецепт маршмеллоу - покроковий рецепт, фото 1 Простий рецепт маршмеллоу 50 4 3 з 5 - детальніше -