Укр
Рус
Маринад для овочів Маринади Українська кухня

Пелюстка маринована

( 4.8947 4 519 19 оцінок)
2838 - переглядів
60 хвилинпорцій - 6складність - 1 з 5
Пелюстка маринована - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Дієта: Сироїдіння

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Капуста, маринована таким способом, має дуже пікантний смак і відмінно виглядає.

Інгредієнти

  • Капуста 1 кг.
  • Морква 1 шт.
  • Буряк 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Вода 500 мл.
  • Оцет яблучний 1/2 скл.
  • Цукор 1/2 скл.
  • Сіль 1 ст.л
  • Масло рослинне 25 мл.
  • Перець червоний мелений 1 ч.л
  • Гвоздика 3 шт.
  • Кардамон 1 ст.л
  • Майоран 1/4 ч.л
  • Імбир 1/4 ч.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

У ємності для маринування з'єднати нарізану шматками 5х5 см (не менш) капусту, крупно натерту моркву,

Крок - 1
02

буряк тонкими пластинками, половинки часникових зубчиків, рослинну олію, спеції і все перемішати.

Крок - 2
03

Для маринаду закип'ятити воду, додати сіль, цукор, оцет і довести ще раз до кипіння.

Крок - 3
04

Капусту перекласти в чисту суху ємність (скляні банки або ін.), Залити гарячим маринадом, після охолодження зберігати в холодному місці. Навіть через добу капусту можна вживати в їжу, але через три дні вона насититься спеціями і матиме більш пікантний смак.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Бастурма по армянски - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма по армянски 35 5 3 з 5 - детальніше -
Буррито с рисом - покроковий рецепт, фото 1 Буррито с рисом 40 6 3 з 5 - детальніше -
Суп-пюре тыквенный с карри - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре тыквенный с карри 20 5 2 з 5 - детальніше -
Тефтели с рисом в духовке - покроковий рецепт, фото 1 Тефтели с рисом в духовке 45 5 3 з 5 - детальніше -