Укр
Рус
Капуста Маринади Українська кухня

Пелюстка маринована

( 4.8947 4 519 19 оцінок)

2951 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 1 з 5
Пелюстка маринована - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Дієта: Сироїдіння

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Капуста, маринована таким способом, має дуже пікантний смак і відмінно виглядає.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пелюстка маринована" (на 100 грам)

  • Білки0.8 гр.
  • Жири1.4 гр.
  • Вуглеводи8.9 гр.
  • Калорії55 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

У ємності для маринування з'єднати нарізану шматками 5х5 см (не менш) капусту, крупно натерту моркву,

Крок - 1
02

буряк тонкими пластинками, половинки часникових зубчиків, рослинну олію, спеції і все перемішати.

Крок - 2
03

Для маринаду закип'ятити воду, додати сіль, цукор, оцет і довести ще раз до кипіння.

Крок - 3
04

Капусту перекласти в чисту суху ємність (скляні банки або ін.), Залити гарячим маринадом, після охолодження зберігати в холодному місці. Навіть через добу капусту можна вживати в їжу, але через три дні вона насититься спеціями і матиме більш пікантний смак.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом по-радянськи 55 3 3 з 5 - детальніше -
Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лобіо в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо в мультиварці 75 6 3 з 5 - детальніше -
Класичний рататуй в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Класичний рататуй в духовці 65 4 3 з 5 - детальніше -
Гречка з овочами на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Гречка з овочами на сковороді 55 4 3 з 5 - детальніше -