Укр
Рус
Пельмені Другі страви Російська кухня

Пельмені з яловичим фаршем

( 4.8919 4 537 37 оцінок)

2642 - переглядів
50 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Пельмені з яловичим фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Пельмені - це взагалі незамінна страва в будь-якій сім'ї і на сьогоднішній день немає ніяких проблем купити готові пельмені в будь-якому супермаркеті. Але набагато смачніше справжні домашні пельмені, це дуже смачно, ситно, але не завжди економно і доступно. Якщо у вашій родині пельмені улюблена страва, ви бажаєте поласувати домашніми пельменями, я вам пропоную рецепт - знахідку. Завдяки зручності і швидкості готовки ця страва обов'язково стане популярною у вас і ваших домочадців. Вам цікаво, як це на швидку руку приготувати улюблену домашню страву, швидко на кухню і приступаємо.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пельмені з яловичим фаршем" (на 100 грам)

  • Білки3.2 гр.
  • Жири3.5 гр.
  • Вуглеводи8.3 гр.
  • Калорії82 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку засипте просіяне борошно в чашу кухонного комбайна. Потім по черзі розбийте в борошно курячі яйця, додайте трохи теплої води і посипте все сіллю. На середній швидкості перемішайте все, до утворення м'якого тіста. Далі додайте в чашу досить води, щоб зробити тісто більш гладким.

Крок - 1
02

Перемістіть підготовлене гладке тісто в глибоку миску, присипану борошном, накрийте кришкою і залиште приблизно на 30 хвилин.

Крок - 2
03

Тепер займіться м'ясною начинкою для майбутніх пельменів. Для цього помістіть заздалегідь куплений або приготований в домашніх умовах яловичий фарш в невелику ємність. Полийте м'ясо свіжими рідкими вершками.

Крок - 3
04

Далі додайте в ємність з фаршем попередньо очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю і видавлений через чеснокодавку часник. Посипте м'ясо рясно сіллю і чорним меленим перцем, а потім все ретельно перемішайте.

Крок - 4
05

Далі розділіть тісто на 4 частини і тонко розкачайте в листи, або на розкотному маті за допомогою качалки, або за допомогою макаронного ролика.

Крок - 5
06

Використовуючи формочку для печива або склянку, акуратно наріжте кружечки розміром близько 5-6 см. Потім кожен кружок з тіста покрийте невеликою кількістю раніше приготовленої м'ясною начинкою.

Крок - 6
07

Загорніть кожен кружок з м'ясом півколом - якщо тісто не липке, його можна легко змочити водою. Тепер склейте два кінця тіста разом, щоб створити типову форму пельменя. Ви можете заморозити пельмені на деку, а потім, як тільки вони замерзнуть, зберігати їх в морозильнику в мішках або мисках. Або ж відразу відваріть. Закип'ятіть трохи підсолену воду або овочевий бульйон і додайте лавровий лист. Покладіть пельмені в воду і відварюйте їх близько 4-5 хвилин, поки вони не спливуть на поверхню.

Крок - 7
08

Потім за бажанням перемістіть готові пельмені з яловичим фаршем в розпечену сковороду з вершковим маслом і обережно все перемішайте. Потім подайте пельмені зі сметаною і нашаткованою зеленою цибулею.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Паста - покроковий рецепт, фото 1 Паста 30 4 2 з 5 - детальніше -
Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Тушковане м’ясо з цибулею 90 4 3 з 5 - детальніше -
Курячі сердечка - покроковий рецепт, фото 1 Курячі сердечка 35 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -
Профітролі - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі 60 4 3 з 5 - детальніше -
Курка по-грузинськи - покроковий рецепт, фото 1 Курка по-грузинськи 75 4 3 з 5 - детальніше -