Цей рецепт курячого бульйону з пельменями ідеально підходить тим людям, які вважають за краще суп без великої кількості інгредієнтів.
Так, як сама назва рецепта передбачає наявність бульйону, то в першу чергу їм і займемося. Невелику каструлю помістіть на плиту, налийте в неї курячий бульйон і трохи теплої води.
Потім додайте добре вимитий і нарізаний тонкими кільцями корінь імбиру, очищений від лушпиння і подрібнений за допомогою ножа часник (можна пропустити через чеснокодавку).
Далі помийте холодною водою пір'я зеленої цибулі і, не нарізаючи, теж відправте в каструлю. Потім добре присоліть, приперчіть чорним меленим перцем, залийте трохи соєвого соусу і на середньому вогні доводите до кипіння.
Тепер займіться підготовкою начинки для пельменів. У глибоку миску помістіть свинячий фарш, додайте дрібно нашатковану зелень цибулі і трохи кукурудзяного крохмалю.
Далі добре присоліть фарш, залийте зовсім небагато білого вина. Додайте соєвий соус і очищений від лушпиння і натертий на самій дрібній тертці часник.
Тепер добре приперчіть чорним меленим перцем і за допомогою ложки або просто руками змішайте м'ясну суміш до утворення однорідної густої маси.
У цьому рецепті можна використовувати спеціальні (невеликого розміру) заготовки з тіста для приготування самих пельменів. Отже, візьміть готовий шматок з тіста і змочіть теплою водою усі його края.
Далі помістіть за допомогою чайної ложки м'ясну начинку по центру скибочки тіста і складіть навпіл, щоб створити трикутну форму і щільно запечатати, затиснувши края ретельно пальцями.
Змочіть один з нижніх бічних кутів трикутника з тіста водою і з'єднайте правий і лівий кути разом. Добре натисніть, щоб зробити гарної форми пельмень. Помістіть створені пельмені (з невеликою відстанню один від одного) на листі для випічки.
Коли тісто і м'ясна начинка закінчиться, а усі пельмені будуть сформовані, виловіть усі відварені інгредієнти з супу і знову доведіть до кипіння бульйон
Акуратно додайте в киплячий суп підготовлені пельмені і варіть, періодично помішуючи, близько 10-15 хвилин. Додайте сіль і перець за смаком.
Відварені пельмені виловіть шумівкою, покладіть в сервірувальну миску і залийте бульйоном, в якому вони варилися. Потім прикрасьте страву нашаткованою зеленою цибулею, свіжою кінзою і чорним меленим перцем. Насолоджуйтесь!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти