Укр
Рус
Пельмені Другі страви Російська кухня

Пельмені з бульйоном

( 4.8148 4 527 27 оцінок)

2935 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Пельмені з бульйоном - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цей рецепт курячого бульйону з пельменями ідеально підходить тим людям, які вважають за краще суп без великої кількості інгредієнтів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пельмені з бульйоном" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири9 гр.
  • Вуглеводи8.1 гр.
  • Калорії141 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Так, як сама назва рецепта передбачає наявність бульйону, то в першу чергу їм і займемося. Невелику каструлю помістіть на плиту, налийте в неї курячий бульйон і трохи теплої води.

Крок - 1
02

Потім додайте добре вимитий і нарізаний тонкими кільцями корінь імбиру, очищений від лушпиння і подрібнений за допомогою ножа часник (можна пропустити через чеснокодавку).

Крок - 2
03

Далі помийте холодною водою пір'я зеленої цибулі і, не нарізаючи, теж відправте в каструлю. Потім добре присоліть, приперчіть чорним меленим перцем, залийте трохи соєвого соусу і на середньому вогні доводите до кипіння.

Крок - 3
04

Тепер займіться підготовкою начинки для пельменів. У глибоку миску помістіть свинячий фарш, додайте дрібно нашатковану зелень цибулі і трохи кукурудзяного крохмалю.

Крок - 4
05

Далі добре присоліть фарш, залийте зовсім небагато білого вина. Додайте соєвий соус і очищений від лушпиння і натертий на самій дрібній тертці часник.

Крок - 5
06

Тепер добре приперчіть чорним меленим перцем і за допомогою ложки або просто руками змішайте м'ясну суміш до утворення однорідної густої маси.

Крок - 6
07

У цьому рецепті можна використовувати спеціальні (невеликого розміру) заготовки з тіста для приготування самих пельменів. Отже, візьміть готовий шматок з тіста і змочіть теплою водою усі його края.

Крок - 7
08

Далі помістіть за допомогою чайної ложки м'ясну начинку по центру скибочки тіста і складіть навпіл, щоб створити трикутну форму і щільно запечатати, затиснувши края ретельно пальцями.

Крок - 8
09

Змочіть один з нижніх бічних кутів трикутника з тіста водою і з'єднайте правий і лівий кути разом. Добре натисніть, щоб зробити гарної форми пельмень. Помістіть створені пельмені (з невеликою відстанню один від одного) на листі для випічки.

Крок - 9
10

Коли тісто і м'ясна начинка закінчиться, а усі пельмені будуть сформовані, виловіть усі відварені інгредієнти з супу і знову доведіть до кипіння бульйон

Крок - 10
11

Акуратно додайте в киплячий суп підготовлені пельмені і варіть, періодично помішуючи, близько 10-15 хвилин. Додайте сіль і перець за смаком.

Крок - 11
12

Відварені пельмені виловіть шумівкою, покладіть в сервірувальну миску і залийте бульйоном, в якому вони варилися. Потім прикрасьте страву нашаткованою зеленою цибулею, свіжою кінзою і чорним меленим перцем. Насолоджуйтесь!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком на сковороді 20 4 2 з 5 - детальніше -
Салака запечена - покроковий рецепт, фото 1 Салака запечена 60 3 2 з 5 - детальніше -
Гриби в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Гриби в духовці 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сало в розсолі - покроковий рецепт, фото 1 Сало в розсолі 40 6 2 з 5 - детальніше -
Террін з індички - покроковий рецепт, фото 1 Террін з індички 50 5 3 з 5 - детальніше -
Трубочки прості - покроковий рецепт, фото 1 Трубочки прості 65 3 3 з 5 - детальніше -
Начинка для млинців з курки - покроковий рецепт, фото 1 Начинка для млинців з курки 50 1 3 з 5 - детальніше -