Укр
Рус
Пельмені Другі страви Російська кухня

Пельмені смажені

( 4.6667 4 59 9 оцінок)

2096 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Пельмені смажені - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Не завжди зустрінеш рецепт смажених пельменів, адже ми звикли, що найчастіше їх відварюють. Але ми підготували рецепт пельменів, які легко приготувати на сковороді.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пельмені смажені" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири5.3 гр.
  • Вуглеводи21.8 гр.
  • Калорії165 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться тістом. У глибоку миску засипте просіяне борошно, трохи присоліть і залийте теплу воду. За допомогою ложки зберіть вміст миски в один клубок з тіста.

Крок - 1
02

Потім притрусіть тверду поверхню (стіл) борошном, викладіть тісто і руками вимісіть до однорідної густої консистенції. Потрібно, щоб тісто не прилипало до рук.

Крок - 2
03

Далі розділіть готове тісто на рівні частини, трохи розкачайте в так звані ковбаски і ще раз поділіть на такі шматки тіста, якого розміру будуть ваші майбутні пельмені. Розкачайте качалкою кожен шматочок тіста і складіть стопкою, перекладаючи листами пергаментного паперу, щоб не злиплися між собою.

Крок - 3
04

Тепер помістіть в глибоку миску заздалегідь нашатковану червону капусту. Додайте вимиту холодною водою і дрібно нарізану зелену цибулю.

Крок - 4
05

Далі добросьте очищений від лушпиння і подрібнений часник (можна видавити через чеснокодавку), натертий на самій дрібній тертці корінь імбиру. Потім залийте кунжутне масло, трохи соєвого соусу і добре все перемішайте.

Крок - 5
06

В іншу миску перекрутіть через м'ясорубку свинину або ж скористайтеся купленим фаршем. Добре присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і змішайте з частиною раніше підготовленої овочевої начинки.  

Крок - 6
07

Далі очистіть від шкірки і дрібно наріжте моркву, помийте ретельно і наріжте побільше печериці. Помістіть ці овочі в миску і відправте на 3 хвилини в мікрохвильову піч. Запікайте, поки гриби і морква не стануть м'якими.

Крок - 7
08

Витягніть миску з запеченими овочами, добросьте до них другу частину овочевої суміші і добре змішайте все.

Крок - 8
09

Для третьої начинки об'єднайте в мисці очищену від панцира креветку з залишеною сумішшю капусти і ретельно перемішайте.

Крок - 9
10

Тепер займіться приготуванням самих пельменів. Для цього поставте для зручності поруч три миски з підготовленими начинками і складіть поруч часточки тіста. Далі беріть лист розкаченого тіста і по центру розміщуйте по черзі начинку.

Крок - 10
11

Потім змочіть водою краї тіста і загорніть пальцями, акуратно ущільнюючи і закриваючи начинку, будь-яким зручним для вас способом. Продовжуйте згортати пельмені до тих пір, поки не закінчаться всі начинки.

Крок - 11
12

Далі помістіть неглибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Потім покладіть в киплячу олію підготовлені пельмені, не сильно притуляючи один до одного, і обсмажуйте по кілька хвилин з обох сторін.

Крок - 12
13

Потім залийте в сковороду з присмаженими пельменями трохи води, накрийте ємність кришкою і томіть до тих пір, поки пельмені не стануть повністю готові, а вода не випарується, близько 5 хвилин.

Крок - 13
14

Тепер створіть соус до пельменів. Для цього в невеликій мисці змішайте соєвий соус, трохи оливкового масла і дрібно нашаткований червоний перець чилі (можна використовувати мелений червоний перець).

Крок - 14
15

Тепер викладіть на гарне блюдо смажені пельмені з різними начинками і подавайте з підготовленим гострим соусом.

Крок - 15

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Голубці - покроковий рецепт, фото 1 Голубці 110 6 4 з 5 - детальніше -
Яблука запечені - покроковий рецепт, фото 1 Яблука запечені 30 8 2 з 5 - детальніше -
Вареники з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з картоплею 50 4 4 з 5 - детальніше -
Кекс з родзинками - покроковий рецепт, фото 1 Кекс з родзинками 55 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Плов з курки в сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Плов з курки в сковороді 65 6 3 з 5 - детальніше -
Бублики класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Бублики класичний рецепт 80 3 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе в вершках - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе в вершках 65 3 3 з 5 - детальніше -