Укр
Рус
Пельмені Другі страви Російська кухня

Пельмені з яловичини

( 4.9130 4 523 23 оцінки)

2282 - переглядів
70 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Пельмені з яловичини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Цей національний і смачний рецепт ручних пельменів, наповнених яловичиною і свининою, з ароматом цибулі і кропу, приголомшливий! Безумовно ви повинні спробувати страву, я сподіваюся, вам сподобається!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пельмені з яловичини" (на 100 грам)

  • Білки9.4 гр.
  • Жири7.5 гр.
  • Вуглеводи27.9 гр.
  • Калорії221 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Починайте приготування цієї всіма улюбленої страви. У глибокий ківш налийте високої жирності молоко і теплу воду, добре перемішайте.

Крок - 1
02

Далі у велику миску просійте за допомогою сита вищого гатунку борошно, трохи присоліть. Потім зробіть в борошні невелике заглиблення, вбийте туди куряче яйце і виделкою ретельно перемішайте.

Крок - 2
03

Потім порційно влийте в миску з борошном раніше змішане молоко з водою і утворіть грудку тіста.

Крок - 3
04

Тепер викладіть шматок з тіста на притрушену борошном тверду поверхню і руками ретельно вимісіть його до потрібної консистенції. Потім упакуйте готове тісто в харчову плівку і відправте на пів години в холодильник.

Крок - 4
05

Почніть підготовку начинки для пельменів. Очистіть від лушпиння і наріжте досить великими шматками ріпчасту цибулю. Надішліть її в чашу блендера або кухонного комбайна.

Крок - 5
06

Туди ж відправте вимиту зелень кропу і розімніть в максимальному режимі блендера до рідкої маси.

Крок - 6
07

Далі в глибоку миску закиньте самостійно підготовлений або покупний яловичий фарш, а потім додайте ще й свинячий. Добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 7
08

Тепер додайте в миску до м'яса раніше підготовлену суміш цибулі і руками ретельно вимісіть до утворення однорідної густої маси.

Крок - 8
09

Дістаньте охолоджене тісто з холодильника, розділіть його на кілька порцій і за допомогою качалки тонко розкатайте кожну частину з тіста.

Крок - 9
10

Далі за допомогою склянки виріжте однакового розміру кола (так звані заготовки) з тіста для подальшого виготовлення самих пельменів.

Крок - 10
11

Тепер по центру кожного кола з тіста помістіть спеціальною порціонною ложкою раніше приготований м'ясний фарш, і загорніть тісто довільним способом, утворивши пельмень. Покладіть пельмені на присипану борошном дошку і відправте на 15 хвилин в морозилку.

Крок - 11
12

В цей час помістіть глибоку каструлю з присоленою водою на плиту і доведіть до кипіння. Закиньте в окріп лаврове листя і охолоджені пельмені.

Крок - 12
13

Відварюйте пельмені до тих пір, поки вони не спливуть на поверхню, а потім шумівкою витягніть їх, розкладіть на тарілку, присипте подрібненим кропом і з задоволенням вживайте.  

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -
Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 40 5 4 з 5 - детальніше -
Полунична грядка - покроковий рецепт, фото 1 Полунична грядка 25 3 2 з 5 - детальніше -
Брокколі з гливами - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі з гливами 35 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шашлик з грудок курки - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з грудок курки 60 6 3 з 5 - детальніше -
Мафіни з полуницею - покроковий рецепт, фото 1 Мафіни з полуницею 60 4 3 з 5 - детальніше -
Чіабатта домашня - покроковий рецепт, фото 1 Чіабатта домашня 55 1 2 з 5 - детальніше -
Горбуша «Ніжна» - покроковий рецепт, фото 1 Горбуша «Ніжна» 50 2 3 з 5 - детальніше -