Ці маленькі шматочки запеченого, хрусткого тіста. Що буває смачніше печива до гарячого чаю? Якщо ви шанувальник домашньої випічки, то цей нескладний рецепт печива з зеленою цибулею обов'язково стане в нагоді в господарстві.
Для початку наріжте брикетик вершкового масла на більш дрібні шматки і відправте на час в тарілку, щоб воно трохи підтануло.
Потім помістіть невелику каструлю на плиту, налийте в неї воду і доведіть до кипіння. Зверху розмістіть на каструлю глибоку металеву миску (утворивши, так звану, парову баню). У миску покладіть трохи підтале вершкове масло, засипте цукрову пудру і варіть на пару, постійно мішаючи, до розчинення пудри і неповного розтоплення масла.
Далі зніміть миску з парової лазні і за допомогою міксера збийте її вміст, до однорідної не надто густої маси. До утворення необхідної для вас маси, потрібно збивати вміст близько 3-4 хвилин (в залежності від потужності міксера).
Тепер, поступово підсипаючи в миску з масляною сумішшю просіяне борошно, збийте досить густе, але трохи пухке тісто.
Далі помийте під проточною водою зелену цибулю і добре її просушіть. Потім викладіть зелень на обробну дошку і гострим ножем дрібно її наріжте. Надішліть подрібнену зелень в миску з утвореним тістом і ще раз міксером або навіть кухонною ложкою ретельно все перемішайте, до об'єднання інгредієнтів.
Покладіть підготовлене тісто в кондитерський мішок з фігурним наконечником і видавіть густу суміш з цибулею, утворивши гарної форми заготовки під майбутню випічку, на попередньо застелений пергаментним папером деко, з невеликою відстанню один від одного.
Надішліть деко з заготовками в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів і випікайте приблизно 15-18 хвилин, до появи легкої рум'яності на утворених печеньках.
Готове печиво з зеленою цибулею викладіть на велике кухонне блюдо і швидше подавайте цю смачну, хрустку випічку до столу на сніданок або ж до полуденка. Смачного!
Випадкові рецепти