Укр
Рус
Печиво Випічка Молдавська кухня

Печиво вівсяне

( 4.7143 4 57 7 оцінок)

631 - переглядів
50 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Печиво вівсяне - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Молдавська кухня, Кухня Данії

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Це один з кращих рецептів вівсяного печива. Воно м'яке, жувальне, наповнене шматочками родзинок і має відмінний аромат. На створення цього рецепта піде трохи більше 25 хвилин.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печиво вівсяне" (на 100 грам)

  • Білки4.1 гр.
  • Жири14.8 гр.
  • Вуглеводи62.6 гр.
  • Калорії398 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку 180 градусів. Тепер засипте вівсяні пластівці в чашу кухонного комбайна або блендера. На високій швидкості збийте пластівці до порошкоподібного стану.

Крок - 1
02

Пересипте в миску утворену суміш з пластівців. Додайте в миску, попередньо просіяне борошно, розпушувач для тіста, корицю і мускатний горіх. Ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 2
03

У великій мисці збийте ручним міксером розм'якшене вершкове масло до кремоподібного стану. Потім додайте в масло коричневий і білий цукор, потім знову збийте все до утворення пишної маси.

Крок - 3
04

Потім додайте в пишну масу ваніль (екстракт) і вбийте курячі яйця по одному. Ретельно міксером все збийте, до однорідної суміші.

Крок - 4
05

Засипте раніше підготовлені сухі інгредієнти в миску з вологими продуктами, підсипаючи поступово, поки вони всі не вберуться і не утвориться тісто.

Крок - 5
06

Додайте в миску з утвореним тестом заздалегідь вимочені в теплій воді родзинки або шматочки шоколаду.

Крок - 6
07

Візьміть приблизно 1 столову ложку приготованого тіста і скачайте його, трохи змоченими водою руками, в кулю. Потім перетворіть кулю з тіста в форму печива (на свій смак) і покладіть на добре змащений жиром деко, вистелений пергаментом. Надішліть деко з печивом в попередньо розігріту духовку і випікайте близько 12-15 хвилин. (Верхня полиця = без коричневого дна, нижня решітка = підрум'янене дно і трохи більше хрустка структура).

Крок - 7
08

Повністю остудіть готове вівсяне печиво і тим часом зробіть глазур. Змішайте цукрову пудру, молоко і теплу воду в неглибокій мисці. Як тільки печиво охолоне, занурте його в глазур або нанесіть її поверх пензликом для тіста. Сушіть печиво близько 10 хвилин або поки глазур не затвердіє. Насолоджуйтесь!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Бісквітні кошики (універсальні) - покроковий рецепт, фото 1 Бісквітні кошики (універсальні) 60 3 3 з 5 - детальніше -
Соус для спагетті - покроковий рецепт, фото 1 Соус для спагетті 60 1 3 з 5 - детальніше -
Ароматна свинина в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Ароматна свинина в духовці 120 4 3 з 5 - детальніше -