Укр
Рус
Печиво Випічка Українська кухня

Печиво "Вівця"


- переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Печиво "Вівця" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Смачне, веселе і досить просте в приготуванні печиво «Овечка». Такий десерт прикрасить святкове і повсякденне чаювання.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печиво "Вівця"" (на 100 грам)

  • Білки6.6 гр.
  • Жири16.2 гр.
  • Вуглеводи50.7 гр.
  • Калорії377 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

У велику миску викладіть розм'якшене вершкове масло і цукрову пудру. Додайте ванільну есенцію і свіже молоко. Переміксуйте до однорідного стану.

Крок - 1
02

В окрему ємність вбийте яйце, потім перелийте в загальну миску. Це допоможе уникнути потрапляння шкаралупи в тісто. Об'єднайте яйце з іншими інгредієнтами. Всипте просіяне борошно, сіль і розпушувач. Перемішайте до однорідності.

Крок - 2
03

Відокремте частину тіста від загальної маси і перекладіть в окрему миску. Додайте просіяний какао-порошок. Переміксуйте і розімніть руками. Вимішуйте, поки не отримаєте однорідну м'яку і податливу масу. У миску з рештою тіста додайте трохи борошна і вимішуйте за принципом шоколадного тіста.

Крок - 3
04

Білу масу викладіть на робочу поверхню і розкачайте в пласт товщиною близько 5 мм. За допомогою вирубки для тіста у вигляді квітки, виріжте основу печива.

Крок - 4
05

Застеліть деко пергаментним папером і викладіть вирізані фрагменти десерту, залишаючи між ними невелику відстань.

Крок - 5
06

Розкачайте шоколадну масу і виріжте кружечки діаметром 2-3 см. Викладіть їх на основні заготовки, трохи змістившись від центру вгору.

Крок - 6
07

А з останків шоколадного тіста скачайте тонку ковбаску. Наріжте її на фрагменти. Сформуйте полосочки і кульки. Викладіть деталі на деко у вигляді ніжок і вух. З білого тіста скачайте маленькі кульки-очі.

Крок - 7
08

Поставте деко з частуванням в розігріту до 160 ° С духовку. Випікайте протягом 10-12 хвилин. Готове печиво перекладіть на блюдо і подавайте на стіл. Приємного вам чаювання!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Песто в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Песто в домашніх умовах 35 2 2 з 5 - детальніше -
Желе в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Желе в домашніх умовах 45 3 2 з 5 - детальніше -
Щука запечена цілком (у фользі) - покроковий рецепт, фото 1 Щука запечена цілком (у фользі) 55 2 2 з 5 - детальніше -
Печиво «Ґудзики» - покроковий рецепт, фото 1 Печиво «Ґудзики» 35 3 3 з 5 - детальніше -