Укр
Рус
Печиво Випічка Европейская кухня

Печиво віденське з варенням класичне

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

754 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Печиво віденське з варенням класичне - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Віденське печиво - ідеальне частування для весни і літа, з маслянистою скоринкою, м'якою начинкою з варення всередині і хрусткою крихтою зверху.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печиво віденське з варенням класичне" (на 100 грам)

  • Білки3.5 гр.
  • Жири14 гр.
  • Вуглеводи55.8 гр.
  • Калорії362 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 180 градусів. У миску покладіть попередньо нарізане невеликими кубиками вершкове масло, засипте цукор і збийте за допомогою міксера, до однорідної маси.

Крок - 1
02

Далі розбийте в миску куряче яйце, залийте так само оливкове або рослинне масло і ванільний екстракт. Продовжуйте збивати міксером, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 2
03

Далі додайте в миску ложкою розпушувач для тіста і засипте порційно заздалегідь просіяне борошно, продовжуйте все перемішувати, до однорідного стану і утворення тіста. Далі змішайте суміш злегка посипаними борошном руками, щоб сформувати тісто.

Крок - 3
04

Окропіть квадратний (можна використовувати будь-який) деко для випічки розміром приблизно 25 см рослинним маслом. Викладіть половину підготовленого тіста на деко, рівномірно розподіливши по всьому дну. Зверху створіть виделкою трохи проколів.

Крок - 4
05

Зверху тіста рівномірно викладіть варення з чорної смородини. Ви можете в принципі використовувати варення по своєму смаку, але бажано, щоб воно було більш густе.

Крок - 5
06

З рештою тіста змішайте просіяне борошно (залишене заздалегідь) і натріть пальцями до утворення м'якушки. Посипте поверх варення на коржі підготовлену крихту. Надішліть деко з вмістом в попередньо розігріту духовку і випікайте приблизно 20 хвилин, поки випічка зверху не стане золотисто-коричневого кольору.

Крок - 6
07

Дайте випічці охолонути хвилин 20, варення буде гарячим. Зверху просійте цукрову пудру. Потім за допомогою гострого ножа наріжте підготовлений корж невеликими, однаковими квадратами і подавайте класичне віденське печиво з варенням до обіднього столу. Насолоджуйтесь!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лангет з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Лангет з телятини 40 2 3 з 5 - детальніше -
Бутерброд з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд з яйцем 45 2 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе по-китайськи - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе по-китайськи 50 4 3 з 5 - детальніше -
Курка з рисом в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Курка з рисом в мультиварці 120 5 3 з 5 - детальніше -