Приготуйте смачне і просте частування з запахом дитинства. Досить простий процес приготування і ідеальний результат, роблять печиво одним з найпопулярніших десертів.
У глибоку миску викладіть розм'якшене вершкове масло. Додайте жовток, яйця, сметану, всипте просіяне борошно і соду.
Замісіть тісто руками до отримання м'якої, еластичної і однорідної маси. Тісто не повинно липнути до рук. Розділіть масу на невеликі шматочки, приблизно по 5 г кожен. З кожного скачайте кульку.
Для випічки підготуйте спеціальний пристрій, можна скористатися металевою формою або електричною горішницею. Щоб уникнути прилипання тіста, перед випіканням змастіть форму невеликою кількістю рослинного масла.
Кожну виїмку в формі заповніть тістом, закрийте і щільно притисніть кришку. Випікайте протягом 1,5-2 хвилин до золотистого кольору. Таким чином приготуйте інші половинки горіхів.
Для приготування крему, поставте на середній вогонь каструлю і влийте кокосове молоко. Додайте кокосову стружку і готуйте на маленькому вогні, постійно помішуючи, протягом 20 хвилин.
Невеликими порціями введіть сухе молоко. Перемішайте, додайте мигдальні чіпси. Якщо пластівці дуже великі, злегка подрібніть їх рукою.
Переміксуйте крем до однорідного стану, трохи остудіть і заповніть горішки начинкою. Щоб готове лакомство виглядало більш акуратно, при бажанні зніміть зайве тісто гострим ножем.
Заправте таким чином всі горішки. Викладіть частування на порційну тарілку, притрусіть цукровою пудрою і подавайте до чаю або кави. Приємного вам чаювання!
Випадкові рецепти