Укр
Рус
Печінковий торт Другі страви Кухня Греції

Печінковий торт із свинячої печінки

( 5.0000 5 58 8 оцінок)
2068 - переглядів
75 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Печінковий торт із свинячої печінки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

опис

Виготовлення торту досить трудомістке, але це не складно. Головне не поспішати. Як закуска, наша страва ідеальна, вона соковита, ароматна і красиво виглядає. Печінковий торт зі свинячої печінки обов'язково прикрасить ваш різдвяний стіл, тож настав час спланувати різдвяне меню.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печінковий торт із свинячої печінки" (на 100 грам)

  • Білки11.9 гр.
  • Жири7.8 гр.
  • Вуглеводи9.3 гр.
  • Калорії159 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуйте головний інгредієнт цієї страви. Свинячу печінку замочіть в теплій воді (можна в молоці) на деякий час. Потім на обробній дошці наріжте субпродукт невеликими шматками.

Крок - 1
02

Далі пропустіть нарізані шматки печінки через електром'ясорубку (або яка є) в однорідну масу негустої консистенції.

Крок - 2
03

Далі очистіть невеликого розміру молодий гарбуз, наріжте маленькими кубиками, і частину їх теж пропустіть через м'ясорубку, помістивши в миску з печінковою масою.

Крок - 3
04

Тепер залийте в миску сметану (не обов'язково високої жирності), трохи присахаріть, приперчіть чорним меленим перцем і розбийте куряче яйце.

Крок - 4
05

Далі засипте в ємність просіяне борошно і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів в мисці. Дайте вмісту трохи настоятися.

Крок - 5
06

Потім залийте в миску трохи молока і ще раз все добре розмішайте. Долийте оливкову олію і, перемішавши, відставте посуд ще на деякий час.

Крок - 6
07

А самі помістіть в чашу блендера високої жирності творог, додайте трохи сметани і очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. А потім включите блендер і перемішайте все до однорідної суміші.

Крок - 7
08

Далі натріть на крупній тертці другу частину раніше нарізаною гарбуза. Потім очистіть від лушпиння і за допомогою ножа подрібніть зубчики часнику (можна просто розчавити).

Крок - 8
09

Потім очистіть від лушпиння і на обробній дошці наріжте тонкими півкільцями цибулю.

Крок - 9
10

Тепер помістіть на плиту невелику сковорідку, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Закиньте в киплячу олію подрібнений часник і обсмажуйте, помішуючи близько однієї хвилини.

Крок - 10
11

Потім витягніть часник, він більше не знадобитися, а в ароматне масло помістіть натертий гарбуз і обсмажуйте, постійно помішуючи, близько 15 хвилин до розм'якшення овоча.

Крок - 11
12

Далі викладіть обсмажений гарбуз в миску, а в сковорідку долийте масло і закиньте нарізану цибулю. Смажте його близько 10 хвилин, періодично помішуючи, до м'якості і утворення легкого коричневого відтінку, потім зніміть з плити.

Крок - 12
13

Тепер сформуйте начинку для майбутньої страви. Для цього в глибоку миску викладіть раніше збиту сирну суміш, додайте обсмажений гарбуз і цибулю, присоліть чорним меленим перцем і ретельно все змішайте до однорідності.

Крок - 13
14

Потім помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і розігрійте. Далі залийте в сковорідку, рівномірно розподіливши по всьому дну, раніше підготовлену печінкову суміш і обсмажуйте млинці по 2-3 хвилини з кожного боку. Продовжуйте смажити до використання всієї печінкової суміші.

Крок - 14
15

Потім викладіть підсмажені млинці на тарілку і трохи їх остудіть. Тепер покладіть перший печінковий корж на блюдо і зверху змастіть підготовленою сирно-цибулевою начинкою. Потім знову корж і, відповідно, начинка.

Крок - 15
16

Останній корж змастіть сметаною і прикрасьте часточками відвареного гарбуза. Розділіть печінковий торт зі свинячої печінки на шматочки і подавайте на стіл.

Крок - 16

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Паштет з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з яловичини 45 6 2 з 5 - детальніше -
Філе хека в клярі - покроковий рецепт, фото 1 Філе хека в клярі 45 4 3 з 5 - детальніше -